Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU, KÖY ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Büyükgüve ve Çavdarlılar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM üyeleri Abdi Okur, Veysel Yıldız ve yönetim kurulu üyeleriyle Büyükgüve ve Çavdarlılar köyünde vatandaşlarla ile bir süre sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi. Köy temsilcileri ve muhtardan, köylerin genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşlarla birebir ilgilenmeye gayret ettiklerini aktaran Milletvekili Aydoğdu, “Köy ziyaretlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Muhtarlarımızla ve hemşerilerimizle köylerimizin genel ihtiyaçları ve talepleri hakkında istişarelerde bulunduk. Biz halka bakarak yön tayin ediyoruz. Siyasetin gerçek takdir makamı Milletimizin hizmetindeyiz. Siyasi hayatta Millette hizmetten daha büyük bir mazhariyet tanımıyoruz. Rabbim millete ve milletimizin devletine zeval vermesin. Misafirperverlikleri için kıymetli hemşerilerime ve muhtarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretler sırasında yolda karşılaştıkları çoban ile bir süre sohbet eden Milletvekili Aydoğdu ve beraberindeki heyet, istek ve taleplerini dinledi.

Gece geç saatlere kadar süren programın ardından AK Parti Merkez İlçe teşkilatının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılan Milletvekili Aydoğdu, “Merkez İlçe Teşkilatı ve merkez belde başkanlarımız ile dertleştik. Merkez İlçe Başkanımız Hamza Aktürk ve yönetim arkadaşlarına başarılar diliyorum. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Dava arkadaşlığı, kardeşliğin ve dostluğun ülke sevgisiyle yoğrulmuş halidir. Allah yardımcımız olsun.”



Haberi Sesli Oku