Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARI DA BAŞKAN DİNÇER’E DESTEK VERDİ

MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARI DA BAŞKAN DİNÇER’E DESTEK VERDİ

MİNİBÜSÇÜ ESNAFLARI DA BAŞKAN DİNÇER’E DESTEK VERDİ

BAŞKAN DİNÇER, “GÖNÜL KIRMAK İÇİN HİZMET YAPMIYORUZ”

 

Aksaray’da toplu taşıma sektöründe görev yapan minibüsçüler, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e destek verdi. Belediye önüne gelen yaklaşık 150 minibüs esnafı, belediye ile ilgili aralarında hiçbir sorunlarının olmadığını beyan ederek tatsız olaydan dolayı Başkan Dinçer’in yanında olduklarını ifade ettiler.

 

Minibüsçülerin tamamının Belediye karşısında yer aldığı gibi bir algı oluştuğunu ifade eden esnaflar, “Aksaray’ımızda toplu taşıma işi yapan minibüsçülerin neredeyse tamamı belediyemiz ile koordineli çalışıyor. Aksaray Belediyesi, bizimde belediyemizdir. Olaya sebep olan dolmuşçular küçük bir gruptan oluşuyor. Yaşanan olayları kınıyoruz” dediler.

 

Aksaray Minibüsçüler Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkan Vekili Hadi Özçelik konuşmasında “Belediyemizde yaşanan olay ile ilgili Başkanımız Evren Bey ile görüştük. Minibüsçüler olarak zaten kendisiyle sürekli diyalog halindeyiz. Başkanımızın bizlere her konuda verdiği destekten dolayı minibüsçü esnafları adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Hemşerilerimizin teveccühü ile geldiğimiz bu makamda bizler gönül kırmaya değil, gönül almaya geldik” dedi.

 

Vatandaşa en iyi hizmeti etme arzusunda olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Şehrimiz için çözüm üretme noktasında bizlerle paydaş olan ve dün yaşanan tatsız olaya karşı desteklerini sunan minibüsçüler esnafına teşekkür ediyorum. Çünkü biz bir karar alırken sizlerle istişare ederek alıyoruz. İstişareye açık olduğumuzu buradan belirtmek istiyorum. Biler istek ve talepleri konuşarak çözme taraftarıyız. Bu konuda bizlere destek verdiğiniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Minibüsçü esnafları, “Başkanım 150 toplu taşıma aracıyla yanınızdayız” diyerek destekleri ifade ettiler.



Haberi Sesli Oku