Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

MÜCADELENİN BAŞARISI TOPYEKUN HASSASİYETTE!!!

MÜCADELENİN BAŞARISI TOPYEKUN HASSASİYETTE!!!

MÜCADELENİN BAŞARISI TOPYEKUN HASSASİYETTE!!!

 

*Valilik, Belediye Sağlıkçılar, Güvenlik Kuvvetleri ve Kamunun samimi çabasının başarısı için vatandaşlarında top yekun belirlenen kurallara uyması istendi.

 

 Aksaray genelinde Sağlık bakanlığı tarafından alınan kararların en iyi şekilde uygulanması için tüm birimler tarafından gösterilen hassasiyette istenen başarıya ulaşılabilmesi için vatandaşlarımızın tamamının da gerekli hassasiyeti göstermesi bekleniyor.

  Çeşitli kaynaklardan haber merkezimize iletilen kamunun samimi çalışmayla sağlanan başarısının taktir edilmesinin yanında vatandaşlarımızın da özellikle açık pazarlarda kısmen de olsa özellikle maske takılması ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları belirtildi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  başta Sağlık, İç İşleri bakanlığı, Maliye bakanlığı illerde ise mülki ve mahalli idarelerle sağlıkçılar, güvenlik kuvvetleriyle tüm kamu kurumları tarafından alınan tüm tedbirlerin milletimizin bu salgından en az şekilde etkilenmesiyle sağlanacak  başarıyla bu salgından en kısa zamanda kurtularak normalleşmenin sağlanması için gösterilen çabanın dünya tarafından gıpta ile takip edildiğini belirten  vatandaşlarımız başarının ivme kazanması için hassasiyetin arttırılmasını istediler.

   Kamuoyuna bunun için çağrıda bulunan vatandaşlarımız” Başarının daha da ivme kazanması için kamu otoritesi tarafından alınan kararlara gösterilen kurallara uyulmasında tüm vatandaşlarımız tarafından top yekun olarak gösterilen hassasiyetin açık pazar yerleriyle kamuya açık diğer alanlarda maske takılması ve sosyal mesafenin korunmasına da  azami şekilde dikkat etsinler” dediler.( Haber Ali Genç)



Haberi Sesli Oku