Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Muhtarlar’dan Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

Muhtarlar’dan Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

Muhtarlar’dan Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyaret

 

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle köy ve mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet Vali Hamza Aydoğdu’ya ziyarette bulundu.

Valilik toplantı salonunda kabul ettiği muhtarların gününü tebrik eden Vali Aydoğdu muhtarlarla bir süre sohbet etti.

Vali Aydoğdu muhtarlarla beraber insanların derdi ile dertlendiklerini muhtarların sorunların çözümü için elinden gelen gayreti ve çabayı gösterdiğini söyledi.

‘Birbirimizi geliştirmeye devam edeceğiz’ diyen Vali Aydoğdu;

“Bizim en büyük gücümüz farklılıklarımız biz farklı olduğumuz için birbirimize benzememeliyiz, birbirimizi de birbirimize benzetmek için zorlamamalıyız. Herkes kendi bulunduğu durumla güzeldir. Biz burada arkadaşlarımız arasında hiçbir ideolojik ve siyasi ayrımı yapmadık. Yapmayacağız da yapanlara da hiçbir şekilde müsamahamız yok. Köylerimizin dertleri sıkıntıları oluyor. Köylerimizi geziyoruz toplantılar yapıyoruz. Sorunların çözümü eksikliklerin giderilmesi için hep beraber gayret gösteriyoruz. Köylerimizin sıcaklığı ve samimiyetini hiçbir zaman unutmayacağız. Pandemi nedeniyle gidemediğimiz köylerimiz var en kısa zamanda o köylerimizi de ziyaret edeceğiz. “dedi.

-Muhtarlar Derneğine ziyaret

19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle köy ve mahalle muhtarlarını Aksaray Muhtarlar Derneği’nde ziyaret eden Vali Hamza Aydoğdu; muhtarlarla her zaman beraber olduklarını ifade ederek muhtarlarla bir süre sohbet etti. Tüm muhtarların gününü tebrik eden Vali Aydoğdu verilen hizmetlerde el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.



Haberi Sesli Oku