Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZDIR

MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZDIR

MUHTARLARIMIZ EN BÜYÜK YARDIMCILARIMIZDIR

Vefat eden Muhtar için taziye ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Hasas Mahalle Muhtarı Ali Tan için Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek için mahalle muhtarlarına taziye dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Fikret Dağ ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Hasas Mahalle Muhtarı Ali Tan’ın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Başkan Dinçer, “Muhtarımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" diyerek muhtarlara taziye dileklerini iletti.

Başkan Dinçer, Mahalle Muhtarlarıyla her zaman yakın temas halinde çalıştıklarını ve sürekli istişare içinde olduklarını söyledi. Kurban Bayramı öncesinde merkez mahalle muhtarlarıyla birebir tekrar görüşerek muhtarların istek ve taleplerini dinlediğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Muhtarlarımız, bizlerin en büyük yardımcısıdır. Şehrimizin hangi mahallesi olursa olsun yapacağımız her hizmette siz muhtarlarımızın görüşlerini alıyoruz. Mahalle sakinlerini dinliyor, taleplerini bizlere iletiyorsunuz. Belediyemiz ile vatandaşımız arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. O yüzden kapımız muhtarlarımıza her zaman açıktır” dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Dağ, taziye ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti. Başkan Dinçer’in mahalle muhtarlarının görüşlerine her zaman önem verdiğini söyledi.



Haberi Sesli Oku