Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

NAKKAŞ KADIN AKTİVİTE MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 


Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’a kazandırdığı projelerden biri olan Nakkaş Mahallesinde Kadın Aktivite Merkezinde çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz ay temeli atılan Kadın Aktivite Merkezinin inşaatı hızla yükseliyor.


Aksaray Belediyesi, kadınlara artı değer kazandıran ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağlamak için projesini hazırladığı Kadın Aktivite Merkezi için geçtiğimiz Mart ayında Nakkaş Mahallesinde temel atma töreni gerçekleştirdi. 
 

Hasas, Nakkaş, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımların çok amaçlı olarak kullanabileceği Kadın Aktive Merkezinde aradan geçen sürede temeli neredeyse tamamlandı. Merkezin inşaatı artık yükselmeye başladı.

 
Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden olan Nakkaş Kadın Aktivite Merkezi, hanımlar için çeşitli aktivite ve etkinlerin yapıldığı huzurun ve kaliteli yaşamın yeni adresi olacak.


İçerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitnes salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, mesleki kurslar, kabul ve dinlenme salonu yer alacağı Kadın Aktivite Merkezinde birçok etkinlik aynı anda yapılabilecek.     


Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehirde yaşayan hanımların yoğun talep ettiği kadın aktivite merkezine bir yenisi daha eklediklerini söyledi. Başkan Dinçer, “İnşallah Nakkaş Kadın Aktivite Merkezinin inşaatını tamamlayarak, sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti kentimize kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.



Haberi Sesli Oku