Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

BAŞKAN DİNÇER; ''KAMU YARARINA ÇALIŞAN TÜM SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ YANINDAYIZ

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile Aksaray Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Seçilen Yılmaz Akbulut beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi Hizmet binasında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Önder İmam Hatipliler Derneğinin şehrimizdeki faaliyetleri Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e aktarıldı. Misafirlerini ilgi ile dinleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Önder İmam Hatipliler Derneğinin şehrimizde, ülkemizde ve uluslararası platformlarda çok önemli vizyonlar üstlendiğini öne sürdü. Şehrimizde kamu yararına çalışan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına destek verdiklerini aktardı.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Milli ve Manevi değerlere hassasiyeti olan geçler yetiştirmek için çalışan Önder Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gençlere yönelik Aksaray Belediyesi tarafından yapılan projeleri anlattı. Başkan Dinçer, gençlerin Aksaray Bilim Merkezini, kitap konaklarını ve kıraathaneleri çok yoğun olarak kullandıklarını ifade etti.

Önder Başkanı Yılmaz Akbulut ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdiminde bulundular.



Haberi Sesli Oku