Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ORTA REFÜJLER GÜZEL GÖRÜNÜM KAZACAK

ORTA REFÜJLER GÜZEL GÖRÜNÜM KAZACAK

ORTA REFÜJLER GÜZEL GÖRÜNÜM KAZACAK

Aksaray Belediyesi, Tacin Mahallesi Değirmen Sokak ve Tacin Caddesi orta refüjünde temizlik ve bakım çalışması başlattı.

 

Aksaray Belediyesi, havaların ısınmasıyla beraber şehrin birçok noktasında eş zamanlı çalışmalar gerçekleştiriyor. Bir taraftan yol açma çalışmaları devam ederken, kaldırım çalışması ve asfalt serim çalışması plan doğrultusunda ilerliyor.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, mevsime bağlı olarak birçok park ve bahçede çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması başlatmıştı. Şehre yeni yeşil alanlar oluşturmak için başlatılan peyzaj çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, bu çalışmaya ek olarak ana caddeler başta olmak üzere yolların temizlik ve bakım çalışmalarını da yürütüyor.

 

Belediye ekipleri, Tacin Mahallesi Değirmen Sokak ve Tacin Caddesi refüjünde temizlik çalışması başlattı. Düzensiz olarak büyüyen otlardan arındırılan refüjlerin zemin iyileştirmesi yapılıyor. İlerleyen günlerde refüjlere çim ekilerek yeşillendirme çalışması yapılacağı ve orta refüjlerin güzel bir görünüm kazanacağı bildirildi



Haberi Sesli Oku