Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

OTİZMLİ 30 ÖĞRENCİ İLE BİRLİKTE "RAFADAN TAYFA GÖBEKLİTEPE"FİLMİNİ İZLEDİ

OTİZMLİ 30 ÖĞRENCİ İLE BİRLİKTE

Başkan Dinçer, filmin sonunda tüm öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak sevindirdi.

Aksaray Belediyesinden çocuklara yönelik sosyal ve kültürel hizmetler devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesi, sinemaya gitmemiş 30 otizmli öğrenci ve ailesini sinema ile buluşturdu.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer Mehmetçik İlkokulunda eğitim gören otizmli 30 öğrenci ile velilerini sinema ile buluşturdu. Başkan ve öğrenciler "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" adlı animasyon filmini birlikte izledi.

 

Başkan Evren Dinçer, yaptığı açıklamada, hiç sinemaya gitmeyen 30 öğrenciyle "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" filmini izlediklerini ve Belediye olarak öğrencileri bu gibi sosyal aktivitelere yönlendirdiklerini ifade ederek "Bu yavrularımız daha önce hiç sinemaya gitmemiş. Bu nedenle böyle güzel bir sosyal etkinlik düzenledik. Yavrularımızı aileleriyle birlikte misafir ettik. Otizmli çocuklarımızın farkındalığını tekraren anlatmak ve anımsatmak adına böyle bir faaliyeti gerçekleştirdik. Bu organizasyonları gerçekleştiren ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Yavrularımız hem sinema filmi izledi hem de tarihimizde önemli yeri olan tarihi miraslarımızdan Göbeklitepe hakkında bilgi edinmiş oldu." şeklinde konuştu.

 

Başkan Dinçer, filmin sonunda tüm öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak sevindirdi.

 

Otizmli çocukların velileri ise kendilerine böylesine güzel ve anlamlı bir imkânı sağladığı için Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ve ekibine Teşekkür ettiler.



Haberi Sesli Oku