Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

OYUN DİYARI KREŞİN MUHTEŞEM SERGİSİ

OYUN DİYARI KREŞİN MUHTEŞEM SERGİSİ

OYUN DİYARI KREŞİN MUHTEŞEM SERGİSİ


Aksaray’da faaliyet gösteren Oyun Diyarı Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin geçtiğimiz hafta sonu düzenlemiş olduğu sergi büyük beğeni topladı.
Aksaray Kültür Merkezinde 2 gün boyunca devam eden sergide, Oyun Diyarı Kreşin Fen Bilimleri Öğretmeni Fadime TAYLAN’ın bilim köşesi adete ilgi odağı oldu. Uzaya yolculuk, kayak pisti, ressam, zıpzıp, Temizlikçi, Rüzgargülü robotların yer aldığı Bilim köşesinde, Dalgıç, yoğunluk, Güneş ve Ay tutulması ile Mıktanıs Deneyleri, çocuklar başta olmak üzere katılımcıların dikkatlerini çekti ve büyük bir ilgiyle izlediler. 
“Çocuklar gülerse, Dünya güler”  sloganı ile yola çıkan Oyun diyarı Kreş ve Gündüz Bakım evinin sahibi İş Adamı Bahattin YÜCEL, sergi ile ilgili yaptığı açıklamada “ 2019-2020 yılı Eğitim - Öğretim yılın ilk yarıyıl da öğretmenlerimizin gözetiminde minik öğrencilerimizin yapmış olduğu bir birinden güzel etkinlikler katılımcılardan tam not aldı. Kreşimizin Öğretmen kadrosunda yer alan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Fadime TAYLAN, fen –deney dersinin yanısıra  minik öğrencilerimize robotik kodlama eğitimi de vermektedir. Sergi alanında ki tüm etkinliklerimiz katılımcılar tarafından çok beğenildi, en fazla ilgi bilim köşesi oldu.” Dedi.
Sergiye katılımın çok yüksek olduğunu vurgulayan oyun diyarı kreş sahibi Bahattin YÜCEL, Veliler ve minik öğrenciler başta olmak üzere sergiye katılan herkese çok teşekkür etti.



Haberi Sesli Oku