Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

PAŞACIK MAHALLESİNDE HAYATA GEÇEN YENİ PARK ZENGİN İÇERİĞİ İLE VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

PAŞACIK MAHALLESİNDE HAYATA GEÇEN YENİ PARK ZENGİN İÇERİĞİ İLE VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAK

YENİ PARKIMIZ ALIŞILAGELMİŞ PARKLARIN DIŞINDA OLACAK

Şehir genelindeki parklarda yaptığı yenileme çalışmaları birçok parkı modernize eden Aksaray Belediyesi Paşacık Mahallesine alışılagelmiş parkların dışında yeni bir park kazandırıyor.

Paşacık Mahallesinde çocukların ve gençlerin hareketli yaşantılarını karşılayabilecek nitelikte yeni bir park yapılıyor. Birbirinden eğlenceli ve geliştirici birçok oyun grubunun, survivor parkurlarının, spor alanının, basketbol, futbol ve voleybol sahalarının, yürüyüş yollarının, kamelyaların olduğu parkta çalışmalara başlanıldı.

Paşacık Mahallesinde bulunan 6 Bin 219 Metrekarelik alanda hayata geçirilecek parkta Aksaray’da daha önce olmayan survivor parkuru, elma kurdu oyun seti, zıp zıp trambolin gibi geliştirici alanlar bulunuyor. Ayrıca 500 metre uzunluğundaki yürüyüş yolları boyunca dikilecek olan çınar ağaçları ile vatandaşların serin ve ferah bir ortamda yürüyüş yapmaları sağlanacak.

Yeni yapılan parkın Aksaray’da daha önce olmayan birçok farklı donanımlara sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, park çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Paşacık Mahallemize çocuklarımız ve gençlerimiz için alışılagelmiş parkların dışında yeni bir sosyal donatı alanı kazandırıyoruz. Bu parkımızda bulunan birbirinden eğlenceli ve eğitici yeni oyun gruplarından çocuklarımızın ve gençlerimizin hareketli yaşamlarındaki tüm beklentilerini karşılayacak niteliktedir.’’ İfadelerini kullandı.



Haberi Sesli Oku