Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

PAŞACIK OYUN PARKI ZENGİN İÇERİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

PAŞACIK OYUN PARKI ZENGİN İÇERİĞİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR

PARKLARIMIZI ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL, BİLİŞSEL VE FİZİKSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAYACAK OYUN GRUPLARI İLE DONATIYORUZ

Aksaray Belediyesi tarafından Paşacık Mahallesinde yapımına devam edilen yeni oyun parkı mevcut parklarda olmayan oyun grupları ve spor aletlerini bünyesinde barındırıyor.

Paşacık Mahallesinde çocukların ve gençlerin zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak olan yeni oyun parkı zengin içeriği ile dikkat çekiyor. Kurulum aşamasının devam ettiği parkta birbirinden eğlenceli ve geliştirici birçok oyun grubu, survivor parkurları, spor alanı, basketbol, futbol ve voleybol sahaları, yürüyüş yolları ve kamelyalar yer alıyor.

Paşacık Mahallesinde bulunan 6 Bin 219 Metrekarelik alanda hayata geçirilecek parkta Aksaray’da daha önce olmayan survivor parkuru, elma kurdu oyun seti, zıp zıp trambolin gibi geliştirici alanlar bulunuyor. Ayrıca 500 metre uzunluğundaki yürüyüş yolları boyunca dikilecek olan çınar ağaçları ile vatandaşların serin ve ferah bir ortamda yürüyüş yapmaları sağlanacak.

Yeni yapılan parkın Aksaray’da daha önce olmayan birçok farklı donanımlara sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, park çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Paşacık Mahallemizde hayata geçirdiğimiz yeni oyun parkımız çocuklarımızın zihinsel, bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak nitelikte oyun grupları yer alıyor. Parkın tüm alanlarında çalışmaların devam ediyor. Parkın tüm alanlarının hazır olduğu güne kadar kullanılmaması konusunda vatandaşların duyarlı olmaya davet ediyoruz. Şehrimizin birçok noktasındaki parkları yenileyerek modern görünüm kazandırıyoruz.



Haberi Sesli Oku