Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

PERŞEMBE PAZARI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

PERŞEMBE PAZARI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

PERŞEMBE PAZARI İÇİN HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Aksaray Belediyesi, Hacılar Harmanı ve Selçuklu Mahallesi sınırlarına yapılması planlanan Perşembe Pazarı için hazırlıklara başladı. Daha öncede bölgede alt yapı çalışması başlatan Belediye ekipleri, Pazar kurulacak alan üzerinde asfalt serimine başladı.

 

Taşpazar Mahallesinde yıllardır Perşembe pazarı olarak kullanılan arazi üzerinde başlayan inşa çalışmaları nedeniyle Perşembe pazarı kaldırılmıştı. Aksaray Belediyesi vatandaşların Pazar ihtiyacını karşılamak üzere mevcut pazar alanına yakın bölgede alan çalışması başlattı. Hacılar Harmanı ve Selçuklu Mahallesi sınırları içinde kalan bölgede Perşembe Pazarının yapılması kararlaştırıldı.

 

Aksaray Bilim ve Sanat Okulu yakınlarında belirlenen semt pazar alanında zemin iyileştirme çalışması başlatıldı. Vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmaları için Pazar alanında alt yapı çalışması başlatan ekipler, önceki gün alt çalışmasını tamamladı. Pazar kurulacak alanda asfalt serim çalışmaları devam ederken, pazar alanına bağlantı yollarda kısmi kaplama çalışması yapılacağı bildirildi.



Haberi Sesli Oku