Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

SADECE SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYI

SADECE SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYI

SADECE SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN MİLLETİMİZİN YANINDAYI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy Ankara’daki ziyaret ve temaslarının ardından ayağının tozuyla Aksaray’daki çalışmalarına tüm hızıyla kaldığı yerden devam etti.

Geçtiğimiz hafta içi AK Parti 138. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı için Ankara’ya giden Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, kısıtlı zamana rağmen beraberindeki heyet ile birlikte Aksaray için bakanlıkların kapısını çaldı.

Hiçbir bakanlıktan eli boş dönmeyen Başkan Altınsoy, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nın ardından Aksaray’a hareket etti.

Çalışmaları ile Rahmetli Muharrem Ertaş’ın, “Aşkınan çalışan yorulmaz” sözünü hatırlatan İl Başkanı Altınsoy beraberinde İl Genel Meclis üyesi Veysel Yıldız ile Oto Galericiler sitesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek hasbihal etti.

Daha sonra Belediye Meclis üyesi Cem Elibol’un “Gönül Dostları Gündüz Bakım Evi’ni” ve “Galerihane” isimli işyerini ziyaret eden Başkan Altınsoy, parti binasında Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile İl Genel Meclis üyesi Abdi Okur’unda hazır bulunduğu toplantıda Yenikent teşkilatı ile istişarelerde bulundu.

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy buradaki programının ardından Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve İl Genel Meclis üyesi Abdi Okur ile birlikte Yenikent beldesinde Bayrakdar ile Acun ailelerinin düğün arifesi öncesi mutluluklarına ortak oldu.

Yoğun programlarının ardından açıklamalarda bulunan Altınsoy; “Bizler bu kutlu yola çıktığımız ilk günden bugüne AK Parti olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızla iç içe olma geleneğimiz sürdürüyoruz. Biz sadece seçimden seçime sahaya çıkıp vatandaşın ve esnafın halini ve hatırını soran bir parti değiliz. Her zaman milletiyle iç içe, gönül gönüle olan AK Parti halkın arasında, halkla birlikte Türkiye’nin emin adımlarla 2023 hedeflerine ilerlemesini amaçlayan bir partidir. Biz milletimiz ile olan gönül bağımızı koparmadan her fırsatta bir araya gelmeye gayret ediyor, talepleri kendilerinden dinlemeye özen gösteriyoruz. Gittiğimiz her ortamda halkımızın teveccühü de bizlere ayrı bir güç veriyor. Bizler de AK partinin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.



Haberi Sesli Oku