Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ŞEHİT AİLELERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ZİYARETİ

ŞEHİT AİLELERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ZİYARETİ

ŞEHİT AİLELERİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ZİYARETİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ali Abbas Ertürk; Merkez İlçe Başkanı Esen Uz Sökmen, Eskil İlçe Başkanı Ali Güç, Sultanhanı İlçe Başkanı Ahmet Karacaer, Ağaçören İlçe Başkanı Duran Erdem, İl-İlçe yöneticileri ve partililerle birlikte Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

ERTÜRK; Ziyarette yaptığı konuşmada “Acının asıl sahipleri sizler olduğunuz İçin taziyeye sizlere geldik. Dinimiz, kahraman şehitlerimiz, bayramlarımız, bayrağımız, bin yıllık devlet geleneğimizden yetişmiş liderlerimiz, kurucu irademiz bizlerin milli değerleridir. Böyle dönemlerde siyaseti bir kenara bırakarak, ayrışmadan milli değerlerimize kenetlenerek birlik olmalıyız. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet acılı ailelerine sabır diliyorum. Hepsini tek tek saygı ile anıyorum, onların emanetleri olan ailelerinin her zaman yanında olacağız.” dedi.

Ziyarette tüm şehit aileleri adına Dernek Başkanı Sayın Hüseyin Koçak’a CHP heyeti tarafından Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Şehitlerimiz için Kuran okutuldu. 

Dernek Başkanı Sayın Hüseyin Koçak; “Derneğimiz hiç bir siyasi partinin ya da kuruluşun arka bahçesi değildir. Derneğimizin siyasete alet edilmesini istemiyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne duyarlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. 

Dernek yönetimi ve üyelerinin; Aksaray Belediyesi’nin dernek için görevlendirdiği personeli aldığı İçin gelen misafirlere şehit babalarının çay dağıtmak zorunda kaldığı şikayetlerini dinleyen Ertürk; talep ve şikayetlerinizi en kısa süre içerisinde belediye başkanına ileteceğini belirtti.



Haberi Sesli Oku