Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’ne Ziyaret

Gaziler Derneği

Aksaray Valisi Ali Mantı Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ne ziyarette bulundu.

İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Hikmet Kaya’nın da katıldığı ziyarette ilk olarak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Vali Ali Mantı, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleri ile bir süre görüştü. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Ali Mantı, şehitlerin emaneti olan ailelerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Vali Ali Mantı açıklamasının devamında; “Sizlerin bu Vatan’a yaptığınız hizmetler ölçülmez. Allah Ayetinde ‘Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.’ buyurmuştur. Bizler devletin tüm imkânları ile yanınızdayız.” dedi.

Gaziler Derneği

Vali Ali Mantı Şehit Aileleri Derneği ziyaretinin ardından beraberindeki heyet ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi’ni ziyaret etti.

Şube başkanı Mustafa Dağ ve Gaziler ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Ali Mantı Aksaray da ki gazi sayıları ve derneğin faaliyetleri ile bilgi aldı.

Vali Ali Mantı yaptığı açıklamada; Aksaray Şubesi’nin dernek üyesi gazilerle birlikte oldukça faal olduğu kaydederek her zaman yanlarında olacaklarını belirterek yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.



Haberi Sesli Oku