Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ŞEHRİMİZİN TANITIMI VE TURİZMİNE KATKI SUNAN HER PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

ŞEHRİMİZİN TANITIMI VE TURİZMİNE KATKI SUNAN HER PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

ŞEHRİMİZİN TANITIMI VE TURİZMİNE KATKI SUNAN HER PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Hasandağı zirve tırmanışı yaparak Aksaray tanıtımına ve turizmine katkı sunan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, Aksaray’ı Keşfet programı yapımcısı ve sunucusu Hakan Öztürk ve aktivist Kemal Yasav ile bir araya geldi.

 

Aksaray Belediyesi WEB TV’de yayınlanan şehrin turizm ve tanıtımına katkı sunmak için hazırlanan “Aksaray’ı Keşfet” programı için Hasandağı zirve tırmanışını gerçekleştiren 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, program sunucu Hakan Öztürk, dağcı ve aktivist Kemal Yasav ve Serkan Kılcı, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile bir araya geldi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin tanıtımı ve turizmine katkı sunan her projeye destek vermeye hazır olduğunu bildirdi. Aksaray’ın simgesi Hasandağı’nın yamaç paraşütünün yeni adresi olduğunu aktaran Başkan Dinçer, Aksaray’ın bugüne kadar birçok uluslararası yamaç paraşütü organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını hatırlattı. Yaz ve kış mevsimlerinde Hasandağı’na zirve tırmanışı yapıldığı sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, dağcılık kulüplerinin her fırsatta Hasandağ’ını ziyaret ettiğini söyledi.

 

Aksaray Belediyesinin tabelasını Hasandağı zirvesine çıkararak şehrimizin tanıtımına ve turizmine katkı sundukları için 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, program sunucu Hakan Öztürk, dağcı aynı zamanda da aktivist Kemal Yasav ve Serkan Kılcı’ya teşekkür plaketi veren Başkan Dinçer, Hasandağı’nı marka değer taşıması için çalıştıklarını ifade etti.

 

1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş, program yapımcısı Hakan Öztürk ile tırmanışa katılan Kemal Yasav, göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür ettiler.



Haberi Sesli Oku