SÜRECİ EL BİRLİĞİ İÇİNDE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

SÜRECİ EL BİRLİĞİ İÇİNDE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

SÜRECİ EL BİRLİĞİ İÇİNDE YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, uzaktan öğretim yöntemi ile sürdürülen çalışmaların verimli şekilde devam ettiğini, meydana gelen ve gelebilecek tüm sorunların hızlı müdahalelerle çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

 

Şahin, akademisyenlerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. COVID-19 salgını münasebetiyle 2019-2020 bahar döneminde olduğu gibi 2020-2021 güz döneminde de uzaktan öğretim yönteminin uygulandığını anımsatan Rektör Şahin, bu sürece en hızlı adapte olan üniversiteler içinde olduklarını söyledi. Sürecin başarılı şekilde ilerlediğini ve teknik manada ortaya çıkan ve çıkabilecek sorunlara anında müdahale edildiğini kaydeden Şahin, “Bu sürecin başarıyla ilerlemesindeki en önemli pay UZEM’in. Sonrasında sistemi verimli şekilde kullanan akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz de bu başarı da pay sahibi. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Süreci el birliği içinde, başarıyla yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Yapılan kısa değerlendirmenin ardından Rektör Şahin akademisyenleri dinledi, çalışmalara dair görüş ve önerilerini aldı.