Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TARIM, TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ İLGİLENDİREN BİR ÖNEME SAHİP

TARIM, TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ İLGİLENDİREN BİR ÖNEME SAHİP

TARIM, TOPLUMUN BÜTÜNÜNÜ İLGİLENDİREN BİR ÖNEME SAHİP

 

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gerek akademik bilginin gerekse kampüsteki laboratuvar altyapısının tarımsal potansiyelin geliştirilmesi sürecinde şehrin hizmetine amade olduğunu söyledi.

 

Rektör Şahin, Aksaray Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Hamit Özkök’e, Teknokent çalışmalarına katkıları münasebetiyle bir teşekkür ziyaretinde bulundu. Tarım ve hayvancılık faaliyetleri başta olmak üzere, Üniversitenin şehirle kurduğu iş birliği faaliyetlerinin konuşulduğu ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Rektör Şahin, tarım ve hayvancılık alanının toplumun bütününü ilgilendiren bir öneme sahip olduğunu belirtti. Akademik birikim ve laboratuvar imkânlarıyla ASÜ’nün, şehrin tarımsal potansiyelinin gelişimi noktasında her zaman hizmete hazır olduğuna dikkat çeken Şahin, “Biz, kurulan iş birliklerinin geliştirilmesi, yeni projeler üretilmesi ve el birliği içinde şehrimizin değerlerinin büyümesi adına gayret göstermeye devam edeceğiz” dedi. ATB Başkanı Hamit Özkök de Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.

 

Ziyareti esnasında Rektör Şahin’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Nuray Öztürk ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik etti.



Haberi Sesli Oku