Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

TATLI SU ÇEŞMELERİNİN SAYISI ARTIYOR

TATLI SU ÇEŞMELERİNİN SAYISI ARTIYOR

TATLI SU ÇEŞMELERİNİN SAYISI ARTIYOR

 

Aksaray Belediyesi, tatlı su çeşmesi bulunmayan mahallere tatlı su hizmeti sunmak için kendi imkanları ile hazırladığı su kabinlerini yerleştirmeye devam ediyor. 

Aksaray Belediyesi, kot farkından dolayı tatlı su çeşmesi olmayan mahallere tatlı su kabinleri yerleştirerek herkesin tatlı suya erişimini kolaylaştırıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim çalışmaları sırası özellikle tatlı su konusunda vatandaşlar talep almış, bu konunun çözümü için vatandaşlara söz vermişti. Bu konuda çalışma yürüten Başkan Dinçer, belediyeye ait atölyelerde tatlı su kabinleri üretimini başlattı.

İlk olarak Cumhuriyet ve Yunus Emre Mahallerine yerleştirilen tatlı su kabinleri sırasıyla Kalanlar Mahallesine, Bedir Muhtar, Zafer, İstiklal ve Hürriyet Mahallerinde uygun noktalara monte edilmişti. 

Hafta sonu Cumhuriyet Mahallesi 5’inci ve 7’nci etaplara 2 adet daha tatlı su kabinleri montajı tamamlandı. 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Kendi imkânlarımız ile ürettiğimiz su kabinlerini ihtiyaç duyulan mahallelere monte ediyoruz. Vatandaşlarımızın bu şekilde tatlı suya ulaşmalarını sağlıyoruz. Mahallerimizden gelen talepleri değerlendirerek tatlı su olmayan mahallelere yeni tatlı su kabinleri yerleştireceğiz” ifadelerini kullandı. 



Haberi Sesli Oku