Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

TERAVİH NAMAZINA GELEN ÇOCUKLARA DONDURMA

TERAVİH NAMAZINA GELEN ÇOCUKLARA DONDURMA

TERAVİH NAMAZ SONRASI DONDURMA SEVİNDİRDİ

 

   Somuncu Baba Külliyesi Camisine anne ve babaları ile birlikte Teravih Namazı kılmaya gelen erkek ve kız çocukları Namazın ardından dağıtılan dondurmalarla sevindirildi.
   Namaz öncesi müezzin tarafından yapılan anonsla çocukların Namazın bitiminden sonra Camiden ayrılmamaları ve Mescit içinde kendilerine dondurma dağıtılacağı belirtildi.
   Teravih Namız sonrası İmam Akif Güreldi ve Müezzin Kayyum Yasin Canlı tarafından alınan dondurmalar anne ve babalarıyla Camiye gelen kız ve erkek çocuklarına dağıtılarak sevindirildi.
    Çocuklar ise kendilerine yapılan ikramdan memnun oldular.
   Yapılan ikramları taktir eden cemaat” Geleceğimiz olan çocuklarımızın genel olarak dinimizin direği olan Namaza teşvik edilmesi özelde ise kendilerini cep telefonu ile tabletten kurtararak 33 rekatlık Teravih Namazına gelmelerinden dolayı yapılan ikramlarla Namaz ibadetinin yerine getirilmesi mükafatlandırılırken, ayrıca da evlatlarımıza Namaz kılmaları yönünden teşvikte sağlandı.
   Emeği geçen herkese teşekkür ederiz, bu ve benzeri etkinliklerle dinimizin yeni nesiller tarafından bilinmesi ve uygulanması teşvik edilmeli.” dediler.(Haber Ali Genç)



Haberi Sesli Oku