Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

TEŞEKKÜR VE DEVİR TESLİM

TEŞEKKÜR VE DEVİR TESLİM

TEŞEKKÜR VE DEVİR TESLİM

İl Başkanlığı görevimi, göreve başlarken ortaya koyduğumuz hedef ve kriterlere uygun, beni gururlandıran, umutlandıran, deneyimli, genç, dinamik, heyecanlı, çalışkan ve donanımlı bir il başkanına ve ileride her birisi partimizi her alanda temsil edebilme kapasitesine ve kabiliyetine sahip bir ekibe devrediyorum. Bu kadrolardan ileride İl başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı ve milletvekili çıkacağından en ufak bir şüphem yoktur. Partimize oturmaya çalıştığımız alışkanlıkların ve siyasi kültürün devamını sağlayacaklarından eminim.

Görev yaptığım süreçte birlikte çalıştığım, İl Yönetim Kurulu Üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza ve ilçe yönetim kurulu üyelerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımıza, Milletvekili Adaylarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Belediye Başkan Adaylarımıza, Belediye ve İl Genel Meclis üyelerimize ve Adaylarımıza, Parti Eğitmenlerimize, maddi-manevi destek veren, emek veren, gönül veren üyelerimize ve bizlere inanan ve destekleyen hemşehrilerimize, dost ve arkadaşlarımıza en samimi duygularımla teşekkür ediyorum.

Yarın(cuma günü), Saat 11.30’da Parti binamızda Görevimi yeni İl Başkanımız Sayın Ali Abbas Ertürk’e devrediyorum. Devir teslim törenimize partililerimizi, hemşerilerimizi ve siz değerli basın emekçisi kardeşlerimi davet ediyorum. Saygı ve selamlarımı sunuyorum.

 

RAMAZAN KOÇAK

CHP AKSARAY İL BAŞKANI



Haberi Sesli Oku