Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÜRÜNLERİN HEPSİNDE EL EMEĞİ GÖZ NURU VAR

ÜRÜNLERİN HEPSİNDE EL EMEĞİ  GÖZ NURU VAR

MERVE DİNÇER HANIMEFENDİ, AKMEK’Lİ HANIM KURSİYERLERİN YAPTIĞI SERAMİK VE CAM FÜZYON SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer hanımefendi, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde düzenlenen 300 eserin yer aldığı seramik ve cam füzyon sergisini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

 

Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde Tesis Müdürü Leyla Ballı ve Serik cam füzyon hocası Begüm Demir tarafından karşılanan Merve Dinçer, aralarında engelli kursiyerlerinden bulunduğu 25 kursiyer tarafından yapılan el emeği göz nuru seramik ve cam füzyon 300 eserin yer aldığı sergiyi gezdi.

 

Kursiyer hanımlar tarafından cam ve seramik üzerine yapılan tüm ürünlerin birbirinden güzel olduğuna dikkat çeken Merve Dinçer “Aksaray Belediyemize ait Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinde 25 hanım kursiyerimiz tarafından Ekim ayından itibaren yapılan 300 eserin yer aldığı seramik ve cam füzyon sergimiz açılmış bulunmakta.

 

15 Ocak 18 Ocak 2020 tarihleri arasında Kadın Aktivite Merkezimizde sergilenecek olan eserler gerçekten çok güzel. Ürünlerin hepsinde el emeği ve göz nuru var. Ben bu sergiye katkı sağlayan kursiyer kardeşlerimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.



Haberi Sesli Oku