Bugün, 19 Mart 2024 Salı

VALİ HAMZA AYDOĞDU GÖREVİNE BAŞLADI

VALİ HAMZA AYDOĞDU GÖREVİNE BAŞLADI

VALİ HAMZA AYDOĞDU GÖREVİNE BAŞLADI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Valiler Kararnamesi ile Aksaray'a Vali olarak atanan Hamza Aydoğdu’yu Valilik binası önünde, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Vali Yardımcıları Hakkı Loğoğlu, Mehmet Tanışır, Mustafa Türkcan, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve il protokol üyeleri ile birlikte karşıladı.

 

Karşılamanın ardından Valilik makamına oturan Vali Aydoğdu, Aksaray'ın İç Anadolu bölgesinin incisi olduğunu belirterek, "Selçukluların başkenti Ahlat'tan 'şehr-i süleha' olan Aksaray'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tensipleri ve İçişleri Bakanı Soylu' nun teklifleriyle atanmış bulunmaktayım. İnşallah tüm Aksaraylı hemşehrilerim ile birlikte uzun ve güzel işler yapacağız. Aksaray İç Anadolu'nun incisi. 'Şehr-i süleha denmesinin nedeni salih insanların yaşadığı bir yer olması. Aksaray'da bulunan bütün vatandaşlarımız ve tüm yöneticilerimizle birlikte istişareyle, problemlerimizi birlikte tespit ederek, ekip ruhu içerisinde inşallah güzel işler çıkartacağız. Güzel işler yapmaya da talibiz" dedi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Valiler Kararnamesi ile Aksaray'a Vali olarak atanan valimiz Hamza Aydoğdu’ ya yeni görevinde başarılar diliyorum. Şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için sürekli istişare içerisinde çalışacağız ifadelerini kullandı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni görevine başlayan Vali Hamza Aydoğdu, hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak üzere Aksaray’a gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ve beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte Cuma Namazını eda etmek üzere Somuncu Baba Külliyesine geçti.



Haberi Sesli Oku