Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Valimiz Ali Mantı İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti

Valimiz Ali Mantı İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti

Valimiz Ali Mantı İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti

Valimiz Ali Mantı İl Genel Meclisinin Mart ayı olağan toplantısına katılarak ilimizin sorunları ile ilgili Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve İl Genel Meclis Üyeleri ile istişarede bulundu.

İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Tüzün ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Valimiz Ali Mantı meclisin birlik beraberlik ruhu ile Aksaray’ın yararına güzel işler yapmak için önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi.

Aksaray’da yapılacak yatırım ve hizmetlerin karar organı olan meclisin, mevcut bütçe imkanları dahilinde önceliklerin tespitini yaparak bir plan dahilinde yürütülmesine özen gösterdiğini bu yaklaşımın çok önemli olduğunu vurgulayan Valimiz Ali Mantı; “İnsanın olduğu yerde ihtiyaçlar bitmez. Bu noktada hepimiz şehrimize, insanımıza en iyi hizmetin verilmesini sağlama sorumluluğu içerisinde hareket ederek gayret gösteriyoruz. Hepimiz bu ülke ve milletin bir ferdiyiz. Toplumun selameti için iyi işleri çoğaltmaya, elimizden gelenin en iyisini hep beraber yapmaya devam edeceğiz.”dedi.

İl Genel Meclis Başkanı ve meclis üyeleri ile şehrimizin sorun ve ihtiyaçları ile ilgili istişarede bulunan Valimiz Ali Mantı, meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.



Haberi Sesli Oku