Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Valimiz Ali Mantı İlçe ziyaretlerinde bulundu

Valimiz Ali Mantı İlçe ziyaretlerinde bulundu

Valimiz Ali Mantı İlçe ziyaretlerinde bulundu

Valimiz Ali Mantı vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek, yürütülen hizmetlerle ilgili denetim ve incelemelerde bulunmak üzere Sarıyahşi, Ağaçören ve Ortaköy İlçelerine ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerine Sarıyahşi İlçesi’nden başlayan Valimiz Ali Mantı Sarıyahşi Kaymakamlığı ve İlçe Belediyesini ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk’tan bilgi alan Valimiz Ali Mantı ilçeye bağlı köyler ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek talepleri dinledi.

Daha önce yapılan ziyaretlerde muhtarların taleplerini aldıklarını, muhtarların belirttiği sorun ve taleplerle ilgili yapılan çalışmaları denetleyerek yerinde incelemelerde bulunduklarını kaydeden Valimiz Ali Mantı, mevcut imkânların en iyi şekilde değerlendirilerek hizmetlerin hakkaniyetli şekilde sunulmasına devam edileceğini söyledi.

Valimiz Ali Mantı beraberindeki heyet ile Halk Eğitim Merkezi ile H.Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesini ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezinde açılan çeşitli merkez edindirme kurslarına kursiyerler, H.Mehmet Cömert Çok Programlı Lisesinde üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler ile bir süre sohbet etti.

Valimiz Ali Mantı İlçe Belediyesi’ne ziyarette bulunarak, Belediye Başkanı Fatih Ünsal’dan belediyenin yürüttüğü çalışmalar ve hizmetler hakkında bilgi aldı.

Valimiz Ali Mantı ziyaret programı kapsamında Ağaçören İlçesinde denetim ve incelemelerde bulundu. Ağaçören Kaymakamı Osman Acar, Belediye Başkanı Yaşar Bekleviç, il genel meclis üyeleri ve ilçeye bağlı köylerin muhtarları ile düzenlenen toplantıya başkanlık yapan Valimiz Ali Mantı köy muhtarlarının taleplerini dinledi.

Ağaçören Belediye Başkanı Yaşar Bekleviçi ziyaretinin ardından Ortaköy Belediye Başkanlığı’na ziyarette bulunan Valimiz Ali Mantı belediye başkanı Ali Rıza Özdemir’den belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı.



Haberi Sesli Oku