Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

YENİ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YENİ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

YENİ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kanalizasyon hattı ve altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Aksaray Belediyesi şehir genelinde altyapıya yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle yatırım programına alınan ve gelen talepler neticesinde sahada çalışan ekipler, şehirdeki birçok mahallede altyapıyı daha sağlıklı hale getiriyor.

 

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeni Mahallede imara açılan ticaret merkezleri ile E-90 karayolu üzerindeki konutların kanalizasyon bağlantılarını sağlamak için kanalizasyon şebeke çalışmalarına başladı.

 

Yeni Mahallenin altyapı hizmetlerini karşılamak için başlatılan çalışmada 2 bin 500 metre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı yapımı planlandığı bildirildi.

 

Altyapının sağlıklı ve düzenli işleyişi için başlatılan çalışma tamamlandığında E-90 Karayolu çevresindeki konutların ve iş merkezlerinin kanalizasyon talebi karşılanmış olacak.

AKSARAY BELEDİYESİ ARATOL VE İSTİKLAL MAHALLELERİNDE KANALİZASYON ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Aratol ve İstiklal Mahallelerinde yeni yapılan Fen Lisesi ve alt yapı ihtiyacı olan noktalarda şebeke çalışması başlattı.

Alt yapı alanında büyük yatırımlara imza atan Aksaray Belediyesi Şehrin muhtelif noktalarında alt yapı eksiği olan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor. Aksaray Belediyesine Bağlı Su ve Kanalizasyon müdürlüğü ekipleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda Aratol ve İstiklal Mahallelerinde alt yapı eksiği olan noktalarda çalışma başlattı.

Bölgede başlatılan çalışmalar kapsamında yeni yapılan Fen Lisesi ve alt yapısı eksik olan noktalara 300 mm çapında 800 metre uzunluğundaki şebeke çalışmaları devam ediyor.

Yapılan alt yapı çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şehrin alt yapı sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için gece gündüz demeden çalıştıklarının altını çizdi. Alt yapı çalışmalarının şehrin muhtelif noktalarında devam edeceğini belirtti.



Haberi Sesli Oku