Bugün, 24 Eylül 2024 Salı

Ali Genç


30 AĞUSTOS BAŞKA DİNLERE DEĞİL İSLAM’A DÜŞMAN KRİPTOLARA İNAT İMANIN ZAFERİ!!!

30 AĞUSTOS BAŞKA DİNLERE DEĞİL İSLAM’A DÜŞMAN KRİPTOLARA İNAT İMANIN ZAFERİ!!!




      Çarşamba’dan devam.
      Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimin Bakara suresinin 120. Ayetinin ilk cümlesinde belirttiği” Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır.!!!” denilmesine rağmen onların dini bayramları olan Noel in finali yılbaşını kutlayanlar bu ilericilik sayarken konu İslam olunca gerçekleştirenlerin utanmadan arlanmadan ,arlarından yerin dibine de geçmeden  her zaman daim ve her şartta maddi ve manevi ilimde ilerleme emrine rağmen gerici anlamına gelen “Mürtecilik! “damgasını vururlar.
ALEMLERİN RABBİNE GÖRE İSLAMDAN BAŞKA DİN YOKTUR. TEK DİN İSLAMDIR!!!
   Rabbimizin yine yüce kitabımızın Ali İmran suresinin 19. ayetinde kendisinin yanında din olmadığını belirtmesi nedeniyle  iman i manada dinleri olmayan Yahudi ve Hristiyan İsrail yatçıların sevgi ve sevgili gibi kıymet biçilmez değerlerle bezedikleri zina gününü kutlayanlar, Hristiyanlığın dini bayramı olan Noel’in finali yılbaşı öncesi onlar gibi Nikolaus(Noel Baba) putlarıyla evlerini iş yerlerini süsleyenler hatta Kurban bayramı öncesi Hakkın emri olan Kurban karşı çıkan ,çıkanları destekleyenler tarafından ağaç katliamına da sebep olan bir maksimum bir kaç günlük kullanım için Noel ağacını asanlar kendilerine sorulduğunda utançlarından yeri dibine geçecek olanlara dini sorulduğunda akla ziyan riyakârlıkla" Müslüman olduklarını söylerler.
   Müslüman oldukların söylemelerine rağmen Hakkın yanında din olmayanların inancını değerlerini ilericilik olarak görür ve sevip uygulayanlar konu İslam olunca kırmızı görmüş İspanyol boğası gibi dinimizi ve  ibadet ile değerlerin gericilik olarak görenlerin insan ile silah yönüyle kıyaslandığında insan mantığıyla mümkün olması beklenmeyen savaşları Müslümanların imanlarıyla kazanmalarını da somut gerçeklere rağmen bu gün yine bu Man kurtlara inat  net kanıtlar ışığında şanlı 30 Ağustos destanın kazanılmasını yazmaya devam ediyorum.
30 AĞUSTOS DÖKME SUYLA SAĞLANAN SİLAHARLAMI YOKSA İMANLAMI KAZANILAN ZAFERDİR?!
    Başka semavi dinlere ve tabiat dinlerine değil sadece İslam dinine karşı olan isimleri ve cisimleri bizim gibi olmasına rağmen beyinleri ve kalpleri kapkara olanların dünkü yazım gibi bu günkü yazımı da kıyaslarken objektif olmalarını..
     Ayrıca da Rabbimizin ve Habibinin aşağıya aldığım kelamlarının ışığında ve somut kanıtları da kıyaslayarak okumaları için dinimizin İlimle ilgili Ayeti kerimelerini ve Hadisi şeriflerinin ise bir kaçını yine sunuyorum.
ALLAH(C.C.) YÜCE KİTABI HAZRETİ KUR’AN’DA İLMİ EMREDİYOR!
  Ezel ve ebet ’in yegâna sahibi Rabbimiz Yüce kitabı Hazreti Kur’an’da ”Allah iman edenleri yüceltir; kendilerine ilim verilmiş müminleri ise, [cennette] kat kat derecelerle yükseltir.) [Mücadele Suresi 11.Ayeti kerimesi]
    “Bilmiyorsanız, zikir ehline [ilim ehline, âlimlere] sorun” buyuruldu. (Enbiya Suresi 7. Ayeti Kerimesi),
“De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.” [Zümer Suresi 93. Ayeti kerimesi]
      “Kulları arasında Allahü teâlâdan en çok korkan âlimlerdir.) [Fatır Suresi 28. Ayeti Kerimesi)”buyuruyor.
HAZRETİ MUHAMMED(S.A.V.)DE İLMİ EMREDİYOR!!!
  Rabbimiz gibi onun Nebisi Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed(S.A.V.)’de ilimle ilgili söylediği sayısız Hadisi şeriflerinden benim aklımda olan üç mübarek hadisi şerifinde ” Düşmanlarınızın silahıyla/silahlarıyla silahlanın., İlim Müslümanın kaybolmuş malıdır. Çin’ de de olsa alınmalıdır.
     Önce Tedbirinizi alın sonrada Taktiri Allah(C.C.)bırakın ve her müşkülatınızda önce işinin ehli ilim sahibine müracaat edin. ”buyuruyor.
   Bu vatanın ve milletin ekmeğini yiyip suyunu içip, havasını teneffüs edenlerin okuyarak nedamet getirmeleri, Müslümanların ise imanlarının kavileşmesi için Yukarıdaki Ayeti Kerimeler ve Hadisi şeriflerin ışığı altında aşağıdaki yazımı somut mantıklarıyla da kıyaslayarak okumaları dileğiyle.
DÜŞMANDAN KAÇIRALAN SİLAHLARLA DÖKME SUYLA DEĞİRMEN ÇEVİRİLEREK GÜRÜL GÜRÜL SU’YU AKAN DEĞİRMENCİYİ İMANIMIZLA YENDİK!!!
    İşgal altındaki İstanbul’da bulunan Osmanlı, İngiliz, Fransız silâh ile mühimmat depolarından 75 mm. 20 sahra topu ve 7 dağ topu diğer askeri ihtiyaçların tarihi vesikalarda verilen bilgilerde çoğunluğu Karadenizli olan Anadolu’nun imanlı erkek ve kadınları tarafından yağan yağmur ve kardan çocuğunun örtüsünü bunların üstüne örterek korunanlar tarafından getirilenler.
 Orta Asya ve Kafkasya’daki Müslüman dindaş ve soydaşlarımızın çabasıyla Sovyetler Birliğinden sağlanan”39.275 tüfek, 327 makineli tüfek, 54 top, 62.986.000 adet tüfek mermisi.
    Yine aynı yerden sağlanan 147.079 adet top mermisi, 1.000 atımlık top barutu, 4.000 adet el bombası, 4.000 şarapnel mermisi, 1.500 kılıç ve 20.000 gaz maskesi.
    Bu günde yerimizin dolması nedeniyle kutlu 30 Ağustos zaferini kazanmak için savaşan kahraman askerlerimizin kullandıkları silahların devamını İnşallah  Çarşamba günü yayınlayacağım.
   Bu gün yazılanlarla Mevla’mız izin verirse Çarşamba günü yayınlanacaklarında aklın süzgecinden geçirilip fikrin terazisinde tartılıp savaşın  silah üstünlüğüyle mi yoksa  imanla mı kazanıldığının görülmesi dileğiyle.
   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    Devamı Çarşamba’ya.