Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Vehbi Korkutata


AK PARTİ İLE ŞAHLANAN TÜRKİYEYİ SİYONİZM EKONOMİK BASKI İLE ENGELEMEYE KALKIYOR

SİYONİZM'İN KORKTUKLARI GERÇEKLER!


Türkiye Cumhuriyeti Devleti, "AK Parti iktidarı sayesinde dünya'ya açılan bir pencere olarak, aydınlık geleceğe ışık oldu." Ama her ne hikmetse, "Siyonizm bir türlü rahat durmadı ve kinini hala kusmaya devam etmektedir."
2002'den bugüne kadar güzel hizmetler yapıldı ve asla inkar edilemez! 
2021 yılında İktidarın hizmetlerinden en büyük hadise doğalgaz bulmaktı ve ekibin gayretli çalışmalarıyla, "320 Milyar" metreküplük rezerv bulundu. Bu doğalgaz rezervi dünyada yankı buldu. 

AK Parti iktidarı, 19 yıl geriye bakınca; gerek gezi olayları ve gerekse 15 Temmuz olayları patlak vermesinden de halkımız hükümetinin yanında olduğunu biliyordunuz değil mi?

2002 yılından bu yana Türkiye Cumhuriyeti Devleti adeta dünya'ya açılan bir pencere olmayı başardı. Neden doğalgaz rezerviyle, Siyonizim bundan dolayı kuduruyor, iktidara gelen hükümet; her ne hikmetse, "dışa bağımlı"lığı her kesçe bilinen gerçeklerden biriğdi.
Hele düşününüz ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Osmanlının dünyaya hakimiyetini bilinen ve yaşanan "Osmanlı devletialieydi" çünkü Siyonizim bundan dolayıdır ki, kinini kusuyor, Yahudi lobisine diyorum ki, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kolay kolay yenecek bir lokma değildir ve ona göre kararınızı verin. 2002'den bu yana ülkemiz dışa karşı "vampir" yani kan emici müslümanlar olarak lanse ediliyor! AK Parti iktidarını "öcü" olarak gören ABD, kazdığı kuyuya kendileri düşeceklerdir. Ülkemizdeki muhalifler; dışa karşı kıskırtmacı tavırlarla, şikayetleri söz konusu olmuştur. ABD ve uzantıları, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı büyük bir tehlike olarak görüyorlar! ABD'nin yüksek trajlı "TİME DERGİSİ, Recep Tayyip Erdoğan, bütün dünyayı tehdit ediyormuş gibi sözler sarfetmiştir. 

Peki size bir sorum olacak?

"Siyonizim" neden 20 yıldır iktidar olan, başkan Erdoğan'ı sütunlarına taşımadılar? Ne zaman ki, Karadeniz doğalgaz meşalesi yanınca "kinlerini dolarları yükselterek kustular" Neden? Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kendisini AK Parti iktidarı ile başkan Erdoğan'ın azimli ve karalılığı ile ülkemiz tanındı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan ise; "Keşfettiğimiz doğalgazın değerini mesnetsiz iddialarla düşürmeye çalışanlar, bugün burada yanan ateşe iyi baksınlar dedi ve sözlerine devam etti.
Başkan Erdoğan, "biz burada bilimle, teknikle, bilgiyle konuşarak birilerin yalanlarla, çarpıtmalarla, manipülasyonlarla oluşturmaya çalıştığı algıya da en güzel cevabı veriyoruz. Önümüzdeki yıl 169 kilometre boruyu denizin dibine döşeyeceğiz. Bu operasyon dünyanın en uzun derin deniz taban bağlantısı olacak" dedi.

Anladınız değil mi?

Çünkü Siyonizmin korkuları, çıkan doğalgaz'a endekslendi, ondan dolayı ülkemizin aziz insanlarını dolarlarla korkutmaya çalışıyorlar.
FETÖ terör örgütünün ortak oyunlarından birisidir, çünkü para baronları hala ükemizde yaşamaktadırlar ve  ülkemizi "kan emici" vampirler gibi karıştırmak istemektedirler, ama Allah'ın izniyle başaramayacaklar.
Ey ABD ve uzantıları, bundan böyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinden korkunuz? Karadeniz'de açılan bu kuyuların ilk olmadığını ve son da olmayacağını söylemekte yarar görmekteyim!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, emin ve kararlı duruşlarıyla asla ve asla geri adım atamayacak ve hizmetini devam edecektir.

Ey Siyonizm ve ABD, uzantıları; ülkemizin keşfettiği "doğalgazın değerini, mesnetsiz iddialarla, düşürmeğe çalışanlar,  bugün Karadeniz'de yanan ateşe iyi baksınlar ve ona göre akıllarını başlarına almalarını tavsiye ediyorum."
 Bu oynanan oyunlar bunun üzerine oynanan oyunlardır, hani dedim ya; FETÖ'nün baronları ülkemizin her yerine dağılarak halkımızı galeyana getirerek, sokaklara çıkartmak istemektedirler. 
Anlayın lütfen, bütün oyun, doğalgaz üzerinde oynanmaktadır, neden 20 yıldır sesleri çıkmıyordu, ülkemiz bu doğalgaz ile dünyaya var olduğunu gösterecektir.
Peki bunca hükümetler geldi geçti, neden ülkemizin kazanımları için uğraşmadılar, çünkü 2023'te zincirlerin kırılacağını biliyorlar da ondan kuduruyorlar, ama başaramayacaklar. 

AK Parti iktidarı,  Karadeniz'de bilimle, teknikle, bilgiyle konuşarak birilerin yalanlarla, çarpıtmalarla, manipülasyonlarla oluşturmaya çalıştığı algıya da en güzel cevabı verildiğini hatırlatmakta yarar görmekteyim. 

Bu projenin Türkiye'nin enerjide merkez ülke rolüne koyacağı katkıyı da iyi bilmenizde yarar görmekteyim! 
AK Parti iktidarı gecesini gündüzüne katarak çalışan ve azimli olmak için var gücünü kullanmayı kendisine ilke edinen bir şahsiyet var, oda başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değildir! Ondan dolayı, Siyonizim, ABD ve uzantıları kuduruyor,  Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Osmanlı yolunda ve dünyaya bu azim ve karalılıkla hakim olacak ve "dünya'ya ışık" olacatır.

Ülkemizde çığ gibi büyüyen marketler zincirleri, adeta vatandaşlarımızın kanlarını vampir gibi emmektedirler. 
FETÖ'nün para kasaları rahat durmuyor, çünkü ülkemizin aziz insanları15 Temmuz gecesinde gereken dersi verdiler, ondan dolayı millet ittifakı ile bir olup AK Parti hükümetini devirmek istemektedirler, ama başaramayacaklar. 
Siyonizim ise; Fetö terör örgütünü kullanarak, gerek gıdada ve gerekse sebze meyveleri doların yükselmesini bahane ederek halkı sokağa çıkartmak amacını taşımaktadırlar, ama başaramayacaklar. 
Bu iradeyi açlıkla korkutamazsınız, onlar Başkan Erdoğan'a inançları tamdır. Mutlaka dolarla ilgili yükselişe elbette dur diyecektir, buna inanın. 
Ülkemiz bu iki aydır, dolarlarla oturup kalkıyorlar, aman düşmesin, aman inşallah yükselecek ve 20 bini geçecek diye şimdiden hayale dalmışlar bile!
Hiç kimsenin kuşkusu olmasın, size ışık olan bir rehberiniz var, Allah onunla beraberdir. Bunu aklınızdan çıkrtmayın, başkan Erdoğan, bu dolar oyununu bozacak, ama şimdi diyeceksiniz ki, bu oyunu nasıl bozacak, hep beraber göreceğiz!
Ülkemizde bulunan bütün döviz bürolarından alınan yüksek meblağ olan dolarları kimlerin aldığını araştırıp bulacak ve aynı zamanda da bankalarda da kimlerin dolar aldıklarını öğrene bilir ve her şey ortaya çıkacağı muhakkaktır. Devletinize yani AK Parti iktidarına güvenin, hiç kimse aç kalmaz, yeterki gayret gösterin, bizlerden sadece hatırlatmadan ibarettir. 

Sevgi ve Saygılarımla 
Araştırmacı Gazeteci Yazar 
Vehbi Korkutata