Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ali Genç


AKSARAY-ULUKIŞLA TRENİ ERDOĞAN’LA İNCEÖZ VE AYDOĞDU’NUN VADESİ DOLAN BORCUDUR!

AKSARAY-ULUKIŞLA TRENİ ERDOĞAN’LA İNCEÖZ VE AYDOĞDU’NUN VADESİ DOLAN BORCUDUR!


Aslında bu konuda borçlu olanların listesi hayli uzun fakat bunların belirtilmesi halinde başlık birkaç satır olacağından söz verip te halen bu sözlerini tutmayanların tamamı yerine bu konuda 1. derecede sorumluluğu olan ve bu nedenle de bu meseleye 1. derecede çare bulacak olan ilimizin iki milletvekili İnceöz ve Aydoğdu ile ilki 26 Mayıs 2011 ve sonuncusu ise 2 Haziran 2018 olmak üzere 9 yıl boyunca bu konuda tek başına ve eski Başbakan Binali Yıldırım ile UDH bakanları ile birlikte de meydanlarda söz veren en son olarak ise Aralık ayında Partisinin Genişletilmiş il başkanları toplantısında Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanına ihalenin bu yıl içinde yapılması talimatını veren Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.!!!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve ilimizin mevcut milletvekillerinin yanında bu konuda 2004 Mahalli seçimlerinden önce başlayıp 18 Aralık 2010 ile,10 Şubat 2017 günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, UDH Bakanı Ahmet Arslan, dönemin Adalet bakanı ve daha sonra TBMM başkanlığı yapan Cemil Çiçek,2002’den günümüze kadar Aksaray’dan seçilen Milletvekilleri Ahmet Yaşar, Ali Rıza Alaboyun, Ruhi Açıkgöz, Ramazan Toprak, Mustafa Serdengeçti,2004-15 arası Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta 2015-19 arası Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazg,2004’ten bu yana İGM başkanlığı yapanlardan merhum İsmail Baysal haricindeki Şaban Bostan, Özkan Doygun ve Mehmet Tüzün 2002’den bu yana Ak Parti Aksaray il başkanlığını yapan Şaban Bostan, Latif Ağır, Fatih Yıldırıcı, Abdul Kadir Karatay ve Hüseyin Altınsoy’dur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte isimlerini yazdığım bu konuda sorumluluğu olanlara haberimizde belirtildiği gibi çağrıda bulunan hemşerilerimiz;

“HAKKIMIZ OLAN HİZMETLERİN ZAMANINDA VERİLMESİYLE AKSARAYLA BİRLİKTE 11 İLÇEDEKİ 1 MİLYON VATANDAŞIMIZLA BİRLİKTE AK PARTİDE KAZANACAK, VERİLMEZ İSE HERKES KAYBEDECEK!”

Hemşerilerimiz geçmiş Vekillerle şimdiye kadar görev yapan Belediye başkanları ile İGM başkanları Ak Parti il başkanlarının yanında başta ilimizin mevcut vekilleri İnceöz ve Aydoğdu.

Muhalefet partilerinin milletvekilleri Erel ve Kaşlı, Vali Mantı ve Belediye başkanı Dinçer ile İGM başkanı Mehmet Tüzün Ak Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy, MHP İl başkanı Mustafa Çölkesen, İYİ parti il başkanı Özhan Türemiş, CHP il başkanı Ali Abbas Ertürk,ATSO başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Baro başkanı Erhan Toprak, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkanı Doğan Ceylan, Müsiad ve Aksaray STK’lar Platformu başkanı Eyüp Dağdaş başta olmak üzere iğne ucu kadar yetki ve sorumlulukları olanların mutlaka bu konuda gündüzlerine geceyi katarak birlikte başarı için çalışmalı.

Bununla özelde Aksaray ile bölgemiz, genelde ise ilimize katkıları nedeniyle öncelikle Ak Partinin 16 yıl 2 aylık halen yerine getirilmeyen sözü olan bizi limanlarla ham madde merkezlerine bağlayacak olan 1845-1920,1933-89 yılları arasındaki toplam olarak 131 yıl süren iki ilçelik esaretinin ana sebebi olan Aksaray-Ulukışla demir yolunun hizmete girmesini en kısa zamanda sağlamaları.

Bizimle birlikte güzergada bulunan 11 ilçenin de can damarı olan ve direk olarak 1 Milyon vatandaşımızı istikbalini ilgilendiren E.90 Karayolunun Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenmesi sağlayacak tedbirlerin zamanında alınması olmak üzere istikbalimiz için gereken tüm hizmetlerinde yerinde ve zamanında planlanarak bunların gerçekleşmesini sağlamaları gerekir.

Bu hizmetlerin gerçekleşmesiyle birlikte Aksaray ve 11 ilçeyle bölgemiz ülkemizle birlikte Ak Partide kazanacak.

Aksi durumunda ise herkesin kaybedeceğini.” belirttiler.

Hiç kimsenin kaybetmemesi, aksine Cumhurbaşkanı Erdoğan’la anılır hale gelen “ Kazan kazan” sözünün gereği ilimiz ve bölgemizle birlikte Ak Partinin de kazançlı çıkabilmesi için 87. Kara yıldönümümüzün verilecek hemen uygulanacak müjdelerle aydınlatılması dileğiyle.

Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.