Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YOĞUN BAKIMDA!

VATANDAŞIN ÇİLESİ NE ZAMAN SON BULACAK?


Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde günlerdir, Hatta aylardır randevu Alamayan Hastalarla dolu Ama ne hikmetse Komşumuz olan illerde Muayene için Sıra bugün gelmezse yarın Muhakkak geliyor.

Bir tanıdığım kişi anlatıyor yaşlı annemin muayene için randevu almayı denedim. Randevu sıra alamadım bende sabah erken saatlerde hastaneye giderek alıyım dedim. Sabah daha mesai başlamadan gittim, gittim ki ne göreyim diyor benim muayene olacağım polikliniğine önü dolu bırak sabah erken saatleri geceden sıraya gelenler olmuş bizde malesef o branşta muayene olamadık dedi.
Başka branşta gelmişken muayene olalım dedik orada da durumun aynı olduğunu gördük dedi.

Bende gerçekliğini teyit etmek için bugün rastgele bir branş için randevu alayım dedim malesef randevu sırası gerçekten bulmak imkansız hemde sadece ertesi güne değil malesef diğer günlerde de muayene sırası yok.

Ama malesef Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesini umursayan da yok çünkü Hastane yoğun bakımda olan hasta gibi kimse müdahale edemiyor.

Aklıma hemen şu demek geliyor 20 yıl önceki sağlık Sorunları ile Şimdiki sağlık sorunları arasında ne fark kaldı.Sadece Fark hastane yenilenmesi, Cihazların yenilenmesi zaten başka bir farkta kalmamış gibi gözüküyor.

İnşallah biz yanılırızda hastane düzeldi diyen bir yetkili çıkar.
Bir dahaki yazımda görüşmek üzere sizi Rabbime Emanet ediyorum.