Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


ARTIK YAZMA ZAMANI!

VATANDAŞA BİR DOKUN,BİN AH İŞİTİRSİN!


31 Mart Seçimlerine Ortalama 62 gün kaldı.Ülkemizin Her yerinde olduğu gibi Şehrimizin Farklı yerlerinde'de farklı atmosfer yaşanıyor.
Bu seçim Çok farklı olacak benden demesi!
Neden diye sorarsanız? Hemen Cevaplayayım birincisi! bir halk çok sessiz kalıyorsa iki şey için sessiz kalır, ya çok aşırı tepkili olduğu için, Yada artık beklediği birşeyler gerçekleşmediği için umursamıyordur.
Farklı olacak dememin ikinci sebebi ise Hükümet Malesef emeklileri verdiği maaş ile üzdü ve adaletsizlik olan SSK'ye verilen eyt, ne hikmetse bağkur'lu esnafa ve staj mağdurlarına verilmedi. eyt mağduru bağkurlu esnaflar ve Staj mağdurları  küstürülmüş vaziyette gözüküyor.
Vatandaş hep söyle veryansın ediyor.Her yere para var, neden Emekliye gelince para yok, diye tepki gösteriyor.
Ben yıllardır Ak partiyi çok iyi bilirim ama sanki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yerelde olanlar ya farklı anlatılıyor, Yada Yerelde olan bazı yöneticiler kendi çıkar ve menfaatlerine göre hareket ediyor.
Alt kademe Çalışmazsa sayın  yöneticiler sizler her yere ulaşamazsınız benden demesi.Çünkü As olmadan,Üst hiç olmaz. onu Üst yapan zaten Alt kademe ve kadrolarıdır.
Seçimlere 62 gün kala Aksaray'da Vatandaşın Fikrini aldığımızda ise bir çok kişi zaruret'ten dolayı göstermelik olarak birilerinin yanında ya duruyor.Yada aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın desturu ile göstermelik poz veriyor.Ama işin aslı aslında çok farklı şuan mevcut belediye başkanına çok tepki var, hatta kendi belediyesinde çalışan kişiler bile başkana kızdığına şahit oluyorum.
Birde kalabalık ortama girdiğimde söyle bir yoklama çektiğim de ise Vatandaş kafasındaki adayları Şimdiden belirlemiş, Neden Şuan ki başkan Yok dediğimde ise ?
Çoğu bir randevu bile alamadık, derdimizi anlatıp görüşemedik dediler.
Cumhurbaşkanımızı, Cumhurbaşkanı yapan halkın içinde olması ve tevazu sahibi olmasıdır.Ama maşallah bizim başkan ve vekiller iktidarın verdiği Saltanat yüzünde Seçimi herhalde çantada keklik gördükleri için Kimseyi dinleme zahmetinde bile bulunmuyorlar, Ancak padişahım çok yaşa diyen ve kendilerinden olanları dinletikleri için her şeyi onların söyledikleri gibi zannediyorlar.
Bir dahaki yazımda görüşmek dileğiyle Sizi rabbime Emanet ediyorum.