Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

Ali Genç


AYDOĞDU,ÇELİK, SAKLAV,KARTAL,YEŞİLDAĞ’IN VEFASI,İNKAR TÖTEMİNİN UMURSAMAZLIK GERÇEĞİ!

AYDOĞDU,ÇELİK, SAKLAV,KARTAL,YEŞİLDAĞ’IN VEFASI,İNKAR TÖTEMİNİN UMURSAMAZLIK GERÇEĞİ!


 

   İnancımızın ve inancımızla oluşan milli kültürümüzün tezahürü olan “Vefa”  denince bunu İstanbul da bir semt  sanan bizdeki başlığın son 4 kelimesiyle ete bürünen gerçeğin akılla izahı mümkün değil.!!!
 Memleketin  suyunu içip ,havasını soluyup ekmeğini yiyenlerin nimeti ve nimeti oluşturanlara karşı vefasızlığına karşı şükürler olsun ki  gerçek manada vefa sahibi olanları görmek beni çok sevindirdi.
   Keşke bu vefa Aksaray Damızlık Keçi, Koyun Yetiştiricileri Birliği başkanı Mahmut Aktürk’ün ciğerine köz ateşi düşüren 15 yaşındaki oğlu Murat Can’ın Cenaze Namazındaki katılımla oluşmasaydı.!!!
    Aksaray il protokolü ile birlikte Kumbuzoğlu Vali’den önceki Valimiz Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, eski Aksaray il Özel İdaresi Genel Sekreteri, Çankırı İl Özel idaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, eski Aksaray İl Milli Eğitim Müdürü, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, eski Aksaray Tarım İl Müdürü  olan halen Kayseri İl Tarım Müdürü olan Bülent Saklav, önceki İl Sağlık Müdürü Dr. Kerim Yeşildağ Koyun Keçi  Yetiştiricileri Birliği  Genel Başkanı  Nihat Çelik Mahmut Başkan ve  yaslı ailesinin acısını paylamak için vefanın gereği cenaze Namazına katıldılar.
AYDOĞDU,ÇELİK,SAKLAV,KARTAL,YEŞİLBAĞ VE ÇELİK’İN ATALARINA RAHMET OLSUN!!!
   Gösterdikleri vefayla bu kelimenin   sadece İstanbul da bir semt olmadığını bir kez daha kanıtlayan Aydoğdu, Çelik, Kartal, Saklav  ve  Yeşildağ’a bu vefaları için canı gönülden teşekkür ediyorum.
  Atalarına rahmet olsun.
  Vefa’yı İstanbul semti sananların kendilerine ve hiç kimseye bir faydası olmayan, aksine dünya ve ahiretleriyle birlikte nesillerini de olumsuz manada etkileyecek maddi ve manevi zararı bilerek yanlıştan feragat etmelerine ve dolayısıyla olumsuzlukları bertarafa İnşallah vesile olur.
 Merhum kardeşimize rahmet, Mahmut başkan ve tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileyerek 
  Pazartesi günkü yazıma kaldığı yerden devam ediyorum.
MECBURİ YÖN GÖREM’DEKİ UMURSAMAZLIĞIN DEVAMI AKSARAYI YOK SAYAN TOTEM!!!
  Pazartesi den devam