Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


BU AYIP SİZE YETER!

BU AYIP SİZE YETER!


Bugün vefat eden Duayen gazeteci Ahmet Erbaş'ın Cenaze namazı, Aksaray Ervah Kabristanlığı Somuncu Baba Külliyesi'nden Aksaray'ın önde gelen protokolü, sevenleri ve vatandaşlar tarafından kılındı.
Cenaze namazının ardından  Aksaray Ervah Kabristanlığı'nda bulunan Cennet deresi mevkinin en son ücra köşesinde yolu olmayan, uçurum dibinde taşlardan atlayarak gidilen sanki Survivor benzeri bir yere  defnedildi.
Ama dikkatimi çeken şu idi; Yıllardır Aksaray'a hizmet için çabalamış, bir çok kişide emeği olan ve bir çoğumuzun abisi gazeteci Ahmet Erbaş'ın kabirde yeri ora mı olmalıydı?
Koskoca Ervah Kabristanlığı'nda 2 metre bir yer bulamadınız mı? 
Aksaray belediyesi isteseydi abimize ebedî istirahatgahı için çok uygun bir yer bulabilirdi. Acaba Aksaray Belediye başkanının bu olaydan haberi varmı? Bugün vefat eden başka birinin cenazesine katılan birine sorduğumda o da aynı cevabı verdi.
Vatandaş aynı olayın kendi cenazelerinde de olduğunu belirtip kızgınlığını ortaya koydu. Belediyenin en yetkili kişisi olarak bu sorumluluk sizdedir sayın Evren Dinçer!
Millet bahçesinin dere yatağına yapılması,
çukurlu yollar ve eski hastane civarında 3 veya 4 yapboz misali atılan asfaltın da sorumluluğu sizde olduğu gibi.
Hz.Muhammed aleyhissalatü vesselamı, hak Peygamber olarak gönderen Allah'a yemin ederim ki, Fırat kenarında bir oğlak kaybolsa (yahut bir kurt bir koyunu kapsa) korkarım ki kıyamet gününde onun bile hesabı Ömer'den sorulur! Dediği gibi sorumluluk sizde!
Bir dahaki yazımda görüşmek dileğiyle Sizi Rabbime emanet ediyorum.