Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


BU SEÇİM ÇANTA' DA KEKLİK DEĞİL

AKSARAY İYİ KARAR VERECEK, İYİ DÜŞÜNECEK


  Yıllardır iktidar'da olan bir parti, senelerdir Aksaray'da Yüksek oy Alıyor.Ama ne hikmetse bir türlü gelmeyen hizmetler, Yapılmayan demir yolu Artık Havaalanının H'si kalmayan bir şehir, Yapılmayan bazı yollar, Yılan hikayesine dönen Aksaray - Ortaköy Yolu, Haluk şahin Yazgı belediye Başkanlığından belli bağlanacak Aksaray'ın, Aksaraylı'nın İçeceği içme suyu Malesef ne hikmetse bitmedi. 

Bazı vekillerin Aksaray'dan fazla nereye Çalıştıklarını da zamanında gördük.Çanta'da keklik gördükleri için gönderilen Belediye Başkanlarını gördük.Belediye başkanının Aksaray'a alışana kadar kimlerden Akıl aldığını biliyoruz.

Başka Şehirden Şehrimize Aksarayı'mıza müdahil olanları da biliyoruz.

Bazı yerlerde benden için bu yine ne yazıyor diye söyledikleri de kulağımıza geliyor.Beyler siz önce ayuka çıkmış söylentilere cevap verin.Ha onlar söylenti diyorsanız biz size belgeli olanları da sunarız.

Kimse Aksaray'ı,Aksaray vatandaşını hafife Almasın benden söylemesi bu Seçim sürpriz bir seçim olacak ama çantada keklik olmayacak . Bir daha ki yazımda görüşmek sizi Rabbime emanet ediyorum