Ali Genç

Tarih: 21.10.2024 08:04

CELLAT’INA AŞIKLARIN SOYKIRIMCININ TRİPLEKS KAZIĞINADA TEŞNELİĞİ!!!

Facebook Twitter Linked-in



   Gerçekten yapılanı aklın havsalanın  alması ve kabullü mümkün değil.!!!
   Nasıl olsun ki?!!!
   Vicdan inanç ve benzerleri bir tarafa.
   İstiklal şairimiz merhum Akif’in tabiriyle “Tek dişi kalmış canavar” olanların 13 aydır maddi ve manevi desteğiyle Gazze de ve Özerk Filistin devletinin genelinde tarihin gördüğü en büyük zulümle 50 bin civarındaki çocuk, yaşlı, kadın, erkek ayrımı yapmadan katleden.
  Bu rakamın onlarca mislinin ise ömür boyunca engelli olacak şekilde yaralayanın Gazze de taş üstünde taş bırakmayan Siyonist aynı katliamları şimdide Lübnan genelinde ve Suriye’de yapması için
Gereken topu ,tüfeği ve tankı alabilmesi ve bunlarla daha çok insanı öldürmesi için gereken kaynak bunların ve destekleyenlerin  malların dünya ve ülkemizde alanlar tarafından sağlanıyor.
  Yani bunların mallarını alanlar bu zulüm ve soykırıma su götürmeyecek şekilde ortaktır.!!!
 İSRAİL MALLARINI ALANLAR LÜBNANDA ÇAĞRI CİHAZLARIYLA YAPILAN SUİKASTLERDE  VE ÜLKE GENELİNDEKİ SALDIRILARDA ÖLDÜRÜLEN 3000 LÜBLANLI’NINDA KATİLİDİR!!!
  Siyonist mallarını satın alanlar Gazze ile Batı Şeria ile Kudüs’ten sonra  Lübnan da çağrı cihazları ve el telsizlerinin patlatılarak yüzlerce kişinin öldürülmesine ve binlercesinin ise  yaralanmasına da destek olanlardır.
  Çağrı cihazlarını ve telsizleri bomba gibi patlatan Siyonist’in  korumasız Lübnanlılardan 3000 kişinin katledilmesine ve Suriye’deki katliamlarına da ortaktır.
SOYKIRIMCI SİYONİSTLE ,DESTEKLEYEN ÜLKELERİN MALLARINI ALANLAR CELLATİNA AŞIK!!!
   Bilindiği gibi Tıp ilminde “Stockholm sendromu” diye isimlendirilen bir sendrom var.!!!
 Tüm olup bitenlere rağmen halen soykırımcı Siyonist’e ve katliamlarına açıktan destek olan Yahudi markalar ile başta ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve Hindistan olmak üzere bu soykırımcıyı destekleyen ülkelerin mallarını  tüm medeni bilgilendirmelere rağmen halen alanlar kesinlikle bu sendroma konu olan celladına aşık olan rehine gibi.!!!
CİHAZLARI PATLATAN MEKANİZMAYI YERLEŞTİREN İSRAİL İSLAM ÜKELERİNE SATTIĞI MALLARI ALANLAR TEŞNE OLDUKLARI SİYONİSTİN TRİPLEKS,HATTA FORLEKS ZARARINADA UĞRAYACAKLAR!!!
 Bu orta başlıkta yazdığım asla ve asla bir komplo teorisi değildir.!!!
 Kesinlikle ve kesinlikle görünen köyün kılavuz istememesi gibi net ve kesin tehlikedir.!!!
 Siyonist mallarını  alan Türk ve diğer İslam ülkesi vatandaşları bir zamanlar ABD tarafından öldürülmek istenen Kızılderili’leri tifo mikrobu zerk edilerek tamamının yaza çıkmaması, Saddam’ın kimyasal silahlarından kaçarak Türkiye’ye sığının Müslüman Irak kürlerinin çocuklarına AB’den gönderilen  son kullanma tarihleri geçen gıda ve çocuk maması ve bezlerinin sebep olduğu zarardan çok daha fazlasını görecekler.!!!
  Lübnan da çağrı cihazları ve telsizleri uzaktan patlatacak şekilde mekanizma yerleştiren İsrail ve onu  destekleyenlerin Türkiye ve  diğer İslam ülkelerinde sattıkları tüm mallarına yerleştirdiği bubi tuzakları ve deterjandan diş fırçası, parfüm giyecek ve yiyecekler ile süt ve mamulleri  ve daha nicesine kattığı zehirlerle bunları kullanan ve kullanacak olanların Tripleks hatta Forleks zarar göreceğinden kimsenin şüphesi olmasın.
  İnancı, siyasi görüşü ne olursa olsun Siyonist malları ile destekleyenlerin mallarını alanların bu bilinçle gerekeni yapmaları dileğiyle.
   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —