Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ali Genç


CHP NİN ZULMÜNÜ VEKİLLİKLE ÖDÜLLENDİRDİĞİ NUR SERTER MİLLET DÜŞMANLARINA İLHAM OLDU!  

CHP NİN ZULMÜNÜ VEKİLLİKLE ÖDÜLLENDİRDİĞİ NUR SERTER MİLLET DÜŞMANLARINA İLHAM OLDU!  


 

  28 Şubat uygulamalarının en bilindiklerinden biriside hiç şüphesiz Nur Serter’di. 

   Nur Serter o dönem ve daha sonra kamuoyu tarafından iki şeyle bilindi. 

   İlki reşit olan Üniversite öğrencisi genç kızları rencide ederek sözüm ona ikna odalarında ağlatılarak zorla başlarını açtırmasıyla. 

   İkincisi ise bu anti dini ve anti hukuki baskıyı yapan bu hanımın CHP tarafından kendisine vekillik verilerek ödüllendirilmesiydi. 

 NUR SERTER MUCİ OLDUĞU İKNA ADOLARIYLA İNNAÇ VE HUHUK DÜŞMANLARINA İLHAM VERDİ!!! 

    Nüfusunun %99.6’sı Müslüman olan Türkiye’de Anayasanın  din ve vicdan hürriyetini düzenleyen maddesini çiğneyerek zulüm eden bu nedenle de  Vekillikle ödüllendirilen Nur Serter olmak  bu baskısıyla ilham verdiği aynı şekilde milletin inancına düşman olanlar tarafından  örnek alınarak bir çok üniversitede de oluşturulan kız çocuklarını kamera önünde rencide ve taciz edildikleri odalara alınan kız öğrenciler başlarını açmadıkça okula giremeyecekleri yolunda baskı gördüler. 

  İmam hatip okullarının ve onların şahsında maneviyatımıza set çekilmesi için Meslek Liseleri için alınan katsayı karır ile İmam hatiplilerle birlikte tüm Meslek lisesi öğrencilerinin önü kesildi.  

   Cuntacıların emriyle öyle bir katsayı düzenlemesi yapıldı ki, imam hatip lisesi öğrencisi üniversite sınavında bütün soruları doğru cevaplasa bile ilahiyat fakültesi dışında bir okula giremez hale getirilmesi sağlandı.
Yine cuntacıların emriyle Refah Partisi kapatıldı. 

 Başbakan Necmettin Erbakan'ın Başbakanlığındaki hükümetin istifa etmesi veya görevi bırakması halinde RP ile DYP arasında yapılan protokole göre Başbakanlığın verilmesi gereken Tansu Çiller’e bu görev verilmedi . 

  Onun yerine geçtiğimiz aylarda vefat eden Mesut Yılmaz’a o zamanki  Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından hükümet kurdurdu. 

    Daha sonra  ise hülle partilerinin de desteğiyle Sonrasında da Ecevit başbakan yapıldı. 

     O zamanki  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın Siirt’te okuduğu legal bir şiir yüzünden hakkında dava açılarak 10 aylık ceza verildi ve cezasının Yargıtay tarafından onaylanmasıyla Belediye başkanlığından düşürülerek Ceza evine kondu.  

 Erdoğan, “Bu şarkı burada bitmez” sloganıyla Pınarhisar cezaevine gitti ve kendisine emir komuta zinciri içinde verilen cezayı çekti. 

  Bu kötü günler bundan tamı tamamına 24 yıl önce halkının %99.6 sı Müslüman olan ve  Anayasasında Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğu belirtilen Türkiye Cumhuriyetinde oldu. 

  3 Kasım 2002’de Ak Partinin millet tarafından ezici çoğunluklu iktidar getirilmesi 28 Şubat döneminin tüm partilerinin ise sandığa gömülmesinden başlanarak 2010 yılına kadarda etkileri azalarak devam eden bu alçakça kalkışma her genel ve mahalli seçimde milletimizin desteğinin artmasıyla 411 Milletvekili tarafından baş örtüsünün serbest olduğunu düzenleyen maddesinin o zamanki basın irisinin utanmadan arlanmadan “Kaosa kalkan 411 Ey(!) manşetiyle devam ettirilmesine rağmen milletin desteğiyle günümüzde hükümetin cesur tavrıyla ne katsayı engeli, ne baş örtüsü zulmü neden istenen istediği dini  öğrenmesi engeli kalmadı. 

EĞERKİ 28 ŞUBATÇILARIN SEBEP OLDUKLARI OLUMSUZLUKLARIN KIYAMETE KADAR YERLE YEKSAN EDİLMESİ İSTENİYORSA HEMEN MUTLAKA  TAM SİVİL VE YERLİ İLE MİLLİ BİR ANAYASA YAPILMALI!!! 

   Başta o mağduriyete sebep olanların taraftarları tarafından sanki bunlar uzayda yaşanmışçasına olmamış gibi sayılsa da. 

   O tarihlerde doğan ve bu olumsuzlukların bitirilmesine kadar aklı erecek yaşa gelmeyenler tarafından bunlar bilinmese de 

  O günleri yaşayan yüzbinler ve milyonlarca mağdur gibi başörtülülere yapılan zulmü  Cemiyet başkanı olarak kınayan olarak bana ve yönetim kuruluma verilen cezayı yaşayanlar  yaşadıklarını bir türlü unutamıyor.!!! 

YAPTIKLARI ZULÜMLERLE ANALARINDAN EMDİKLERİ SÜTÜ BURUNLARINDAN GETİREN CUNTACILAR ALDIKLARI MÜEBBET HAPİSLERİ İNFAZ EDİLMEDİĞİNDE YAPTIKLARI YANLARINA KAR KALDI!!! 

   2010 Ana yasa referandumuyla başlayan normalleşme ve bu normalleşmede millet hakimiyetin artmasıyla  açılan davalarda 28 Şubat darbesinin çirkin aktörleri hakim karşısına çıkarılmalarına. 

  5 yıl süren davanın ardından 21 sanık hakkında müebbet hapis cezası verilmesine rağmen kendilerini hiçte hak etmedikleri şekilde millete görülen revanın sahipleri sökülerek er haline getirilmelerinin yanında ceza evine konmayarak merhametsizlere merhamet gösterilerek cezaları adli kontrole dönüştürülmesi milletin gönlünde iyileşmez yaradır.!!! 

   Allah(c.c.)ın Peygamberimiz Hz. Muhammed(S.A.V.) aracılığıyla gönderdiği yüce kitabımız Hz Kurana ve  Kuranda emredilenlere karşı dinimizin düşmanı olan kafirler gibi 28 Şubat'ta kendilerini ülkenin sahibi gibi görenlerden ölenlerin hesabını Mevla’mız onlara soruyor.
Hayatta olanlar da zaman zaman en yakın karakola gidip imza veriyor.  

 Ancak bu durum da o kadar gizli yapılıyor ki halka kan kusturanlar  bir nevi korunuyorlar. 

 Ülkemizde asla ve asla bir daha bu ve benzeri millet iradesi ve dolayısıyla milletin dini ve milli değerlerine karşı savaşların olmaması için en kısa zamanda tam yerli ve yerli milletin dini ve milli değerlerine saygı gösteren maddeleri içerin anayasanın ve bu anayasa ile bunlara karşı bırakın teşebbüsü aklından bile geçirenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasının  sağlanması şarttır. 

  Zaman geçirilmeden  başta yeni anayasa ve bu yeni anayasaya uygun kanunlar ile yönetmelikler için gerekenlerin yapılması ve yaptırılması dileğiyle. 

  Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.