Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


DOBRA DOBRA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AKSARAY MİTİNG'İNİ ELE ALALIM

AKSARAY GÜNDEMİ YOĞUN BAKALIM NELER OLMUŞ


 Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Aksaray'a geleceği çoktan biliniyordu.

Kimi 25 Mart Pazartesi dedi, Kimi 26 Mart Salı dedi.

Nihayet geleceği gün belli oldu 26 Mart Salı Saat:13:00 olarak belirlendi.Gelmeden bir kaç gün öncesi Aksaray'da sıkı önlem alındı.

Şehir Merkezine girmek imkansız hale geldi.Nihayet miting günü geldi.Baktık ki her yerden yabancı plakalı araçlar vardı.

Aksaray sanki turist akını varmış gibi hissettirdi.
Tabi güvenlik ve Görevli kişilerde çok fazlaydı.Çünkü Türkiye'nin yüzde elli başka İllerden olan  5 bin'e yakın Polis,Güvenlik görevlisi ve görevliler vardı.

Esnaf için o gün Malesef iş durma noktasına geldi.

Biz basın mensupları bile miting alanına gidene kadar labirent gibi yerlerden geçerek gittik.

Miting Alanına vardığımız da Alan Tırlarla  ve demirlerle daraltılmış,Sahne olan tır baya öne alınmış,  seçmenden çok görevli ve sanki isteksiz gelmiş kişileri gördüm.Tabi söyle bir baktık ki çoğu belediye personeli ve görevliler olduğunu gördük.

Hatta miting alanından çıkmak isteyip çıkamayan kişileri farkettim.çünkü görevliler bir yere göndermiyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine tren dedi ama öyle böyle demedi.Proje aşaması bitti dedi.Aksaraylı olanlar çoğu farklı şekilde bir açıklama beklerken şok oldu.

Birde Sağlık yatırımlarından bahsederken Devlet hastanesi diye bahsetti, halbuki bizim Malesef devlet hastanemiz yok Aksaray üniversite eğitim ve araştırma hastanemiz var. Bu konuda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bile yanlış bilgi vermişler.

Şimdi miting'den çıkıp Aksaray gündeminde olan diğer konuya gelelim;

MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı Çıktığı TV programında emekliler için söylediği söz muhalefet partiler ve emekliler tarafından Eleştirildi.

MHP Aksaray il başkanlığı ise konunun Yanlış anlaşıldı diyerek konuya Savunmaya ve Anlatmaya başlasa da muhalefet partililer Milletvekili Kaşlı'dan özür dilemelerini bekledi.

Bakalım şurda seçime sayılı günler kaldı. kararı halk verecek.

Bir dahaki yazımda görüşmek dileğiyle Sizi rabbime emanet ediyorum.