Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Vehbi Korkutata


GIDA VE DOLAR ARTIŞI FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ORTAK OYUNUDUR!

GIDA VE DOLAR ARTIŞI FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ORTAK OYUNUDUR!


 

Millet ittifakı hala uykusundan her ne hikmetse bir türlü uyanamadılar. Erken seçim diye tuturmaya başladılar. Türkiye kaosa girmiş ve ülke insanı çok zor durumda olduğunu her sözlerinde tekrar etmekten çekinmiyorlar. Ülkede "zam üstüne zam" diye halkın arasında dolaşarak halkı iktidara karşı kin ve nefrete karşı dayatmaları gözlerden kaçmıyor. Bu irade, açlık ve dayatmalara gelmez! Bilmiyorlar ki, bu irade 15 Temmuz gecesinde ülkesine sahip çıkarak bütün dünya ya sesini duyurdular. 
ABD ve İsrail lobileri rahat durmuyorlar, baktılar ki, bu irade ölümüne dahi ülkesine karşı dimdik durdular, ama açlığa tahammül edemezler gibi sözlerle ülkemizi dolarla imtihan ediyorlar, yemez bu üke insanı yemez!
Uzun zamandır gündemi seçim ile meşgul etmek için var gücünü kullanıyorlar. Oysa Cumhur ittifakı son noktayı koydu, "seçim 23 Haziran 2023'tür" diye tekrarladılar.

Bakınız! Aziz Türk milletini istismar ve sömürü çarkında öğütmek isteyen çevrelerle meselenin özü, Cumhur ittifakı ile, Demokratik ve milli devletlerde ortalama bir politik uzaklaşma arayışının temeli nasıl yaşayacağı, nasıl yönetileceği, hangi hakları talep edeceği gibi çağdaş beklentilerdir değil mi? 
Türkiye'yi adeta yasa boğmak isteyen dış güçlerin oyunu en kısa zamanda bozulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin aziz insanları açlıkla asla imtihan edemezsiniz! Dolar artışı ne kadar olursa olsun, bu irade asla ve asla  korkmaz ve ülkesine de sahip çıkar, tıpkı 15 Temmuz darbe gecesi gibi ve bundanda hiç kimsenin kuşkusu olmasın!

Benim tek üzüldüğüm nokta ise; hükümet bu fırsatçıların önünü kessin, doları bahane ederek, masum insanın ekmeğine göz dikmesidir, hükümet mutlak surette önünü kesmelidir. Dövizi bahane ederek günü birlik fiyat aratışı yapanlara, hükümet fırsat vermemeli ve fırsatçılığın önünü kesen kollayan bir irade elbette vardır, buda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan başkası değildir! Fakir fukaranın halini anlayan birisidir, asla yedirmez ve yedirmeğede asla tahammülü yoktur ve olamazda! 
Her yazımda belirtiyorum, "Ticaret Bakanlığı ne güne duruyor, "para baronlarının" önünü kessin, onlara göz açtırmasın. 

Her gece fiyat etiketlerini değiştiriyorlar, bunu yapanlar "insan olamazlar" yazık vallahi yazık, dış güçlerin oyununu bozmanın zamanı gelmiştir, bu irade bu oyunuda bozacaktır. Sözüm ona; ülkemizi dolar artırarak batırmak ve erken seçime götürmek amacını gütmekteler, bunuda başaramayacaklar. AK Parti iktidarı, zaman kaybetmeden bu fırsatçıların önünü kesip ve en büyük cezalarla cezalandırmaları söz konusudur. "FETÖ terör örgütünün ortak oyunudur," benden sadece hatırlatma!
Ocak 2022'de ülkemizde oynanan oyunların tamamı hezimete uğrayacağı muhakkaktır. Ülkede zam üstüne zam diye feryat figan eden, AK Parti'nin başarılarını hazmedemeyen millet ittifakı, 23 Haziren 2023 tarihinde, 15 Temmuz iradesi  sandıkta cevabı vereceklerdir.

Burada Marketler zincirleri ükemizin fakur fukaranın cebindeki paralarını yiyorlar, dilerim ki, kursaklarında kalacaktır. Hiç kimsenin hakkı kimseye "Baki" değildir.
Marketler zincirleri, ülkemizde ne kadar çiftçi varsa ürünlerini istedikleri fiyattan alıyorlar, dolayısıyla çiftçinin elinde ürün kalmıyor ve "baronlar" istedikleri fiyattan satıyorlar. 
Marketler zincirleri, ülkemizin her köşesini "örümcek ağı" gibi ülkemizin her tarafını sarmışlar. Aslında hükümet bu konuda gerekeni yapması söz konusudur. Ticaret Bakanlığı yetkilileri, makamlarında oturacağına, fakir fukaranın ekmeğine göz dikenlere fırsat vermesin ve en büyük cezalarla cezalandırmaları söz konusudur. Allah ülkemizin aziz insanlarını her türlü tehlikelerden muhafaza eylesin! Allah yâr ve yardımcınız olsun İnşallah!

Sevgi ve Saygılarımla 
Araştırmacı Gazeteci Yazar 
Vehbi Korkutata