Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ali Genç


GİZLİ BÖLÜCÜLERİ KANUN CEZALANDIRAMASADA!!!ALLAH’IN ZEBANİLERİ CEZALANDIRACAKTIR!!!

GİZLİ BÖLÜCÜLERİ KANUN CEZALANDIRAMASADA!!!ALLAH’IN ZEBANİLERİ CEZALANDIRACAKTIR!!!


Bu yazımı aslında 2007 yılı genel seçimlerinin yapıldığı 22 Temmuz’un 13. Yıl dönümüne denk gelen Çarşamba günü yayınlayacaktım. 

  Fakat Corona salgını nedeniyle mahalli gazetelerin günlük yayınlarını haftada iki güne indirmeleri bu nedenle 22 Temmuz günü gazetenin yayınlanmaması, olabildiğince internet gazetelerindeki yazımla yazılı gazetede aynı gün yayınlamaya çalışmam, daha sonraki yayınlandığı gün ise tutana 1000 günlük nafile sevabı ve Hazreti Adem(A.S) efendimizden günümüze kadar gelip geçmiş insanların sayısınca sevap verilecek olan siz din kardeşlerimizin bugün yerine getirenlerinden kavuşacakları sevaptan faydalanabilmeniz için bu yazıyı mecburen 8 gün gecikmeli olarak yazıyorum. 

  Meselemize gelince;  

  Yüceler Yücesi Mabudumuz Yüce kitabımız Hazreti Kuranın Zilzilal Suresinde Zerre kadar sevap ve günah işleyenlerin bunun karşılığını göreceğini belirtiyor.!!! 

   Bu Yüce emir ışığında konuya baktığımızda  Rabbimizin kendi uygun gördüğü zamana kadar suç işleyenleri cezalandırmayı ertelese de O verdiği Yüce teminatla elbette ki kim hangi suçu işlerse işlesin özelliklede kamuya zarar veren, insanların arasına fitne sokan, Allah(c.c.) ve Peygamberi tarafından yasaklanan Peygamberi ifadeyle yapanları dinden çıkartarak Müslümanlar saffından Ebu Cehil ve Ebu Lehep saffına geçiren Irkçılıkla bölücülük yapan, bölücülüğü destekleyenlerinde tövbe etmemeleri, zarar verdiklerinden özür dilememeleri ve yaptıklarından dolayı zarar verdikleriyle birlikte toplumdan da af dilemediklerinde er geç bu dünyada da ahirette de cezalarını göreceklerinden hiç mi hiç şüphem yok.!!! 

BİRİ SİYASETÇİ ESKİSİYLE DİĞERİ FAAL SİYASETÇİ’NİN 13 YIL ÖNCE YAPTIĞI BÖLÜCÜLÜK HALEN CEZALANDIRILAMADI! 

  13 sene önce Özal, Demirel ve Sezer’in Cumhurbaşkanlığı seçiminde umursanmayan fakat 27 Nisan 2007 günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin 1. tur seçimi için sonradan çıkma 367 yeter sayısı ve bu sayıya denize düşenlerin yılana sarılması veyahut ta mal bulmuş mağribi üstüne cumburlop atlayan siyasetçilerin ve onları destekleyen sözüm ona zinde güçlerin çabasıyla o gün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu sonradan çıkma 367 yeter sayısını sahiplenen CHP tarafından Anayasa mahkemesine taşındı. 

   Aynı günün gecesi saat 21.00 Civarında Genelkurmay başkanlığı tarafından amirleri olan Başbakan ve başında bulunduğu hükümete internetten tarihe “27 Nisan E Bildirgesi” olarak geçen ve ertesi gün hükümet tarafından yapılan açıklamayla tuzla buz olan bildiri yayınlandı. 

   CHP tarafından Anayasa Mahkemesine yapılan ve istekleri doğrultusunda karar çıkmaması halinde büyük sıkıntılar çıkacağı yönündeki etkilemenin de sonucu yüksek mahkeme tarafından açılan davada istenen istikamette karar verildi. 

   Bunun üzerine hükümet tarafından Cumhurbaşkanın millet tarafından seçilmesini de içeren anayasa değişikliğiyle birlikte erkene alınan seçim karar verildi. 

   Alınan karar gereği 13 yıl önce seçimin yapılacağı 22 Temmuz’dan bir önceki gün yani 21 Temmuz’u 22 Temmuz gününe bağlayan gece biri politikacı eskisi, diğeri ise halen aktif siyaset yapan 2 kişi tarafından bastırılan ve geneli merkez ilçemiz ile bağlı yerleşim yerleri ve Ortaköy ilçemizde dağıtılan iki taraflı bir el broşürüyle  vatanımızı etnik ayrımcılık yaparak parçalamaya çalışan bölücülerin emellerine hizmet edildi.!!! 

    Hazırlanan bu broşürün bir tarafına 2002-2007 arasında ilimize hem sayısal ,hem de nitelik yönünden geçmiş çeyrek asırda alınamayan hizmetlerin gerçekleştirilmesini sağlayan dönemin Aksaray milletvekillerinin doğal lideri Ahmet Yaşar ile bir bölücünün fotoğrafları, diğer yanına ise O zaman Başbakan olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafıyla bebek katilinin fotoğrafı yan yana konarak  Erdoğan ve Yaşar’a  oy vermenin bu iki bölücüye oy  

verecekleri utanılmadan, arlanılmadan bu utançla yerin dibine de geçilmeden belirtildi.!!! 

   Bir memur eskisi ile kamu işçisi eskisine çok cüzi bir ücret verilerek bilgisayarda iz kalmaması için CD ile getirilerek matbaada bastırılan bu hain el broşürünü bastıranlar hakkında da bu  millet, birlik ve dolayısıyla kardeşlik düşmanı broşürü basanlar hakkında da gereken cezai işlem maalesef şimdiye kadar yapılmadı.!!! 

BÖLÜCÜLER KANUN ELİNDEN KURTULSALARDA RABBİMİZİN İZNİ İLE ZEBANİLERİNDEN ASLA KURTULAMAZLAR!! 

   Dünya geniş fakat bu dünyanın birde sonunun olduğu göz önüne alındığında ve Ezel ile Ebet olan Mabudumuzun boynuzsuz koçun hakkını boynuzlu koçtan alacağı İlahi gerçeği ve yine bu konuda Yüce Kitabımız  Hz. Kuran’ın yazının girişinde de belirttiğim gibi Zilzilal suresinde Mabudumuzun verdiği teminatla bu bölücülüğü yaparak 1000 yıllık kardeşliği siyasi çıkarları için dinamitlemek isteyenler şimdiye kadar çeşitli hilelerle gizlenebildiklerinden cezalandırılmaktan kurtulsalar da er geç bunun karşılığı olan cezayı dünyada mutlaka çekeceklerdir.!!! 

   Dünyada çekmeseler de ahirette bunun ancak Mevla’mızın bildiği oranda cezasını çekeceklerinden kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın.!!! 

 AHİRET CEZASI ÇOK AĞIR OLACAĞINDAN BUNU YAPANLARIN ALLAH(C.C.)DAN VE MİLLETİMİZDEN ÖZÜR DİLEYEREK HAK  ETTİKLERİNİN KARŞILIĞI OLAN CEZAYI ÇEKEREK İNŞALLAH AHİRET CEZASINDAN KURTULURLAR! 

    Bu dini ve ahlaki, aynı zamanda kanunen de büyük suç teşkil eden 1000 yıllık kardeşliği dinamitleme maksatlı belgeyi siyasi emeller ve bununla elde edecekler geçici dünya makamları için hazırlayan ve bastıranların ahiretteki cezalarının çok ağır olacağını bilerek dünyada bunu çekerek ahiretteki cezadan kurtulmaları için öncelikle gerçekten de  şu mübarek Kurban Bayramı arifesinde yaptıklarına samimi şekilde pişman olmaları. 

  Bu pişmanlıkla Cenab-ı Allah(c.c.) ile haklarına girdikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 2002-2007 arası Aksaray milletvekili Ahmet Yaşar’dan özür dileyerek aflarını talep ederek çok ağır olan ahiret cezasından kurtulmaları dileğiyle. 

    Tutulan oruca 1000 yıllık nafile ibadet sevabı verilen gün olan Kurban Bayramı Arifemiz ve ömrümüz olursa yarın kavuşacağımız Hakkın rızası için kesilen kurbanlarımızın etleri ve kanları yerine samimi amellerimizin ulaştığı Kurban bayramınızı ve bu güzel günle birleşen Cuma bayramının ilimize, memleketimize, ve tüm İslam alemine hayırlara vesilesi dileğiyle her iki bayramımızı da tebrik ederim. 

   Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun.