Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ali Genç


HEMŞERİMİZ HİSARCIKLIOĞLU’NDAN YENİ YATIRIM MÜJDELERİ BEKLİYOR!

HEMŞERİMİZ HİSARCIKLIOĞLU’NDAN YENİ YATIRIM MÜJDELERİ BEKLİYOR!


 9 yıldır aralıksız olarak Aksaray Ticaret Borsası Başkanı olan Hamit Özkök’ün ilmimiz tarım platformuyla birlikte Mülki amir ve siyasilerle de işbirliği içinde ilimize başta dış havzalardan öncelikle sulama suyunun sağlanması.

  Bu çalışma ile birlikte Aksaray’ın da kaliteli yeterli içme suyuna kavuşturulması için önce bu konuda akademisyenlere yaptırdığı çalışmayı sırasıyla ilgili genel müdürlük, ilgili bakan ve Başbakan Yıldırım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a her vesile ile ilettiği aralıksız süren çabaları kamuoyu tarafından biliniyor.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU’NUN ZİYARETİNDE AÇILIŞINI YAPACAĞI HİZMETLERLE BİRLİKTE EĞİTİMDEN,HAYVANCILIĞA,TARIMDAN YENİ YATIRIMLARIN MÜJDELERİNİ VERMESİ BEKLENİYOR!!!

    Aksaray’ın kalkınmasında ivme kazandıracak müjdeleri Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş’ın yaptığı açıklamalara göre bu gün ilimizi ziyaret edecek olan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun daima ilimizin meselelerinin yanında olduğunu belirtmesiyle kendisini hemşerimiz gören hemşerilerimiz açılış törenlerinde Aksaray’ın istikbaline önemli katkılar sağlayacak yeni müjdeler vermesi bekleniyor.

   Hisarcıklıoğlu ziyaretinde ATSO’nun tahkim ve arabuluculuk merkezi, güneş enerjisi elektrik üretim tesisi, elektrikli araç şarj istasyonu ve kendisinin ismi verilen toplantı salonunun,.

   Ticaret Borsası tarafından 200 milyon liraya yaptırılan günümüz yatırım bedeli iki misli olan ve toplamda 645 kişinin istihdam edildiği pratikte hizmete açık olmalarına rağmen pandemiden dolayı resmi açılışları yapılamayan 129 işyerinin açılışıyla inşaatına başlanacak olan 68 iş yerinin ise temeli atılacak.

    Borsanın tarımsal depo, organize besi tesisleri ve tapu teslimleri, lisanslı depo, 2 ilçede tarımsal depo ve hizmet binası ile birlikte tohum eleme tesisinin de temeli atılacak.

ÖZKÖK KONUŞMASIYLA SORULARA VERDİĞİ CEVAPLA ZİYARETİNDE İLİMİZE TARIMLA HAYVANCILIK BAŞTA OLMAK ÜZERE KATKILAR YAPACAK MÜJDELERİN VERİLECEĞİ KANAATİNİ OLUŞTURDU!!!

   Cuma öncesi Borsada Hamit Başkan tarafından medya mensuplarına yapılan açıklamalarda cümle aralarına  serpilen kelimeler ile benimle birlikte  soru yönelten arkadaşlarımızın sorularına verilen cevaplarda ilimiz Milletvekilleriyle  Vali Aydoğdu ile birlikte siyasilerin, oda başkanlarının ve STK yetkilileriyle il ve ilçe protokollerinin katılması beklenen açılışın dolu, dolu geçmesi hatta artısının da olacağıdır.

AKSARAYLILAR KARDEŞ KAYSERİLİ OLAN HİSARCIKLIOĞLU’NU HEMŞEHRİ GÖRÜYOR MÜJDE BEKLİYOR

   1.Paragraftada belirttiğim gibi Hisarcıklıoğlu’nun kardeş ilimiz Kayserili olması nedeniyle kendi hemşerimiz olarak gören  Aksaraylılar  kendisinin bu hemşerilik bilinci içinde olduğunu bu bilinçle daha önce TOBB Meslek Lisesi ve benzeri ilimize bir çok hizmetlerin verilmesine vesile olduğu bilinerek  bu toplantıda da ilimiz tarım ve hayvancılığı ile sanayisinin ivme kazandıracak müjdeleri vermesini beklediklerin belirttiler.

   Biz elçiyiz.

    Elçiye zeval gelmeyeceği bilinciyle hemşerimiz Hisarcıklıoğlu’nun beklentilerimizi karşılıksız bırakmaması dileğiyle açılışı yapılacak tesislerin yapımında başta borsa ve ATSO Başkanları Özkök ve Göktaş olmak üzere emeği geçen bu kurumların yönetim kurulu üyeleri ile meclis başkanları ve  bunların  gerçekleşmesine katkıda bulunan Mülki ve mahalli amirleriyle ,Milletvekilleri ve iki kurumun meclis üyelerini tebrik ediyor bu hizmetlerin hayırlara vesilesini ve artarak sürmesini diliyorum.

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.