Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Ali Genç


İÇİMİZDE BUNLAR VARKEN DÜŞMANA NEGEREK VAR?!!!

İÇİMİZDE BUNLAR VARKEN DÜŞMANA NEGEREK VAR?!!!


 

 

   Orijinal ismi İngilizce: “The A-Team” olan 1983-1987 yılları arasında çekilen ve Türkçeye” A Takımı” olarak çevrilen ve yapılan dublajla televizyonda gösterildiğinde Türkiye’deki milyonlarca seyirci gibi benimde yayın saatlerini iple çekerek seyretmem bu filmdeki İllimünati ile  Siyonizm’in emellerinin beyinlerimize yerleştirilmesinin hedeflendiğini Müslüman katili eski İsrail Savunma bakanı Moşe Dayan’ın övülmesini görünce kurulan tuzağı anladım.

   Bizim paramızla bizim TV kanallarımızda Müslüman katili Siyonist kasap Moşe Dayan’ın yaptıklarının övüldüğünü anlayınca diziyi seyretmeyi bırakmamın yanında eş dost ve tanıdıklarıma da kurulan tuzağı anlattım.!!!

ONLARCA YIL YEŞİLÇAM FİLMLERİYLE YAPILAN BİLİNÇ ALTINA DİNİMİZİN DÜŞMANLIĞININ YERLEŞTİRİLMESİ,GAYRİ MÜSLİM SEVGİSİ GÜNÜMÜZDE İSE TV DİZİLERİYLE İŞLENİYOR !!!

 A Takımı film ABD yapımı bir propaganda filmi olması nedeniyle bu ülkedeki yapımcıların kendilerine göre haklı yönleri var.

   Çünkü onları Allah(c.c.)nun ve başta Hz. İsa(A.S.) olmak üzere tüm Peygamberlerin düşmanı olan Hristiyan ve Yahudilerin bu yabancı filmlerinin kendilerince haklı yönleri var.

MİLLETİMİZİN PARASIYLA ÇEKİLEN VE MİLLETİMİZN GİTTİKLERİ SİNA BİLETLERİYLE DESTEKLENEN YEŞİYÇAMDA ONLARCA YIL ÇEKİLEN FİLMLERDE DİNİMİZ VE DİN ADAMLARIMIZ AŞAĞILANDI!!!

  Fakat bu din düşmanı kafirlerin yanında  Yeşil  Çamda on yıllarca çekilen filmleri ile TV’lerin yaygınlaştırılmasıyla buralar için çekilen film, sinema filmi ve dizilerinde de din adamlarımızdan tutunda dini nikahın değersizleştirilmesine.

   Allah(c.c.) tarafından yüce Kitabımız Kuranı Kerimin Ali İmran suresinin 19 ayetinde indinde din olmadığı belirtilen dinlerinin orijinalliğini Hak kelamından çıkartarak paganlaştırdıkları için semavi din sayılmayan gayri Müslimlerin din adamlarının topluma rol model olarak işlenmesini isimleri ve dilleri bizimle aynı olduğu için milletimizi kandırdılar.!!!

BİZİM GİBİ İSLAMİ İSİMLERİ VE MÜSLÜMAN OLDUĞUNU SÖYLEYENLER AĞABABALARININ ÇIKARINA DOKUNULDUĞUNDA İTİBARSIZLAŞTIRMADAN DEĞERSİZLEŞTİRMEYE KADARKİ ÇALIŞMAYI YAPARLAR!

    İsimleri bizim gibi olmasına, görünüşte Müslüman gibi görünenlerden genel ekseri sinin ülkemizde sermayeyi ve medya organlarını ellerinde tutanlar ile onların uşakları olduğundan ve tamamının evlatlarına 13 yaşını bitirmelerine kadar aileleri tarafından İslami bir isim verilip İslam dini öğretilenlerin aslında kendi dinlerindeki isimleri o zaman kadar çocuğa öğretilmeyen dönmelerdir.

   Çocuğun 13 yaşını bitirmesinden sonra ise gerçek ismi ile dini anlatılan ve kendisinin hayatındaki hedefinin İslam’ı ve ülkemizi  değil kendi dinlerinin ve etnise olarak mensubu olduklarının yüceltilmesi ile dindaşlarının gözetilmesi olduğunu dimağlarına yerleştirilmesi telkin edilir.

ÜLKEMİZİN KENDİ AYAKLARININ ÜSTÜNDE DURMAYA BAŞLAMASIYLA DÜĞMEYE BASANLAR BİR TARAFTAN İKTİDARI VE YAPILANLARI İTİBARSIZLAŞTIRIRKEN AYNI ZAMANDADA DİNİMİZE SALDIRIR!!!

   Ülkemizin İMF’ye son borcunu ödeyip istikbalimizi aydınlatacak çok önemli projelerinin çalışmalarını başlattığı 2013 yılının Haziran’ında iktidarı itibarsızlaştırarak milletin gözünden düşürmek için birkaç ağacın başka yerlere nakledilmesini bahane ederek yaptıkları ve Fetö organizasyonu olduğu daha sonra anlaşılan ve müsebbipleri yargılananlar her vesileyle kışkırtmalarında yeni enstrümanlarını devreye aldılar.

KURANIN ÖĞRETİLMESİNİN ORTA ÇAĞ ZİHNİYETİ GÖSTERİLMESİ, HZ. MERYEM’E DİL UZATILMASI İLE MİLLETİMİZİN İFTİHARI OLAN”TURKOVAK” AŞISININ İTİBARSIZLAŞTIRILMASI AYNI MERKEZLERİN EMRİ

    Başta Aksaray ve Malatya şubesi olmak üzere bir çok il şubesi tarafından ret edilen isminin başındaki ”Türk” kelimesinden başka ülkemizle ve ülkemizin aidiyetiyle bağı olmayanlardan oluşan her zaman dine, dindarlığa ve milli olana karşı çıkanlar tarafından alınan emirle önce dinimizin yüce kitabı Kuranı kerimin kendi evlatlarımıza hem de pediatrik yönden en iyi öğrenme yaşında öğretilmesinin sümme haşa çağ dışı zihniyet olduğunun CHP grup başkan vekil Özgür Özel tarafından dillendirilmesi de.

  Genel başkan Kılıçdaroğlu’na sorulduğunda dini eğitime karışmaya kimselerin hakkının olmadığın söylemesine rağmen yüce kitabımızın öğretilmesini aşağılayan hakkında her hangi bir idare işlemin genel merkez tarafından yapılmaması planın bir parçası olmasının yalın ve acık kanıtıdır.!!!

  9 Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Psikolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Dekan Yardımcısı Dr. Cihad Kısa’nın Kuranı kerimde masumiyeti ve ahlakı ile namusu övülen Hz. Meryem annemize haddini aşan sözleri de.

   Yine bu günkü yazımda kısmen değindiğim ve İnşallah yakın bir zamanda müstakil bir yazıyla işleyeceğim dünyanın  Corona ya karşı  aşı geliştiren 10 ülkesinden birisi olmamızı sağlayan “Turkovak” aşısıyla ilgili başındaki “T” dışında milletimizle  manevi bağı bulunmayan TTB tarafından başlatılan itibarsızlaştırmada aynı merkezlerden kulaklarına söylenen suflelerin  aleni olarak seslendirmesinden başka bir şey değildir.!!!

    Din ve millet özelliklede milletimizin kendi ayaklarının üstünde Sultan Abdülhamit’ten günümüze kadar Menderes, Özal ve Erbakan dönemlerinde engellenmesi ve bu çıkartılan engellerle her durdurma çabasını teoriden pratiğe çevirtilmesi esnasında  velinimetleri olan emperyalistlerin  sözlerini kendi sözleriymiş gibi  dillendirirler.

EMPERYALİSTLERİN VE İÇİMİZDEKİ UŞAKLARININ MİLLET YANINDA KÖR KURUŞLUK İTİBARLARI YOK

  Bunların yakın tarih denebilecek olan Sultan Abdülhamit Handan itibaren başlattıkları hedefi ülkemizi yok etmek olan çabalarının başarısız olmasının sebebi milletimizin kahır ekseriyeti  yanında bir  değerlerinin olmadığının bilinmesi ve bunların suyun bile uyduğu zaman bile uyumadıkları  gerçeğiyle milletimizin de her zaman ve şartta birlik ve dirliğini muhafaza ile bunlara karşı  dim dik durması dileğiyle. Cuma’mız mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.