Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ali Genç


İLAHİ ADELETLE AKSARAYDAKİ 28 ŞUBATÇIYLA DESTEKÇİLERİNİN YERLERİNDEDE YELLER ESİYOR!!!

İLAHİ ADELETLE AKSARAYDAKİ 28 ŞUBATÇIYLA DESTEKÇİLERİNİN YERLERİNDEDE YELLER ESİYOR!!!


  Ezel ve Ebet olan Mabudumuzun her beşerin şaşacağı fakat şaşmada ısrarcı olmaması konusunda kullarına tövbe etmeleri için mühlet verdiğinin yani samimi tövbe kapısının her zaman açık olduğu bilincinde olmayanlar din ve millet aleyhine işledikleri suçlardan dolayı İlahi cezaya belirli bir zaman içinde çarptırılmamaları durumunda işledikleri  suçun yanlarına kar  kalacağı ahmaklığına kapılırlar.!!! 

   Kendilerinden beklenen samimi af talebi yerine kendilerini suçlarının karşılığı olan cezaya hem dünyada hem de ahirette çarptırılmayacaklarını sanarak Mevla’mıza ve onun kullarına karşı işledikleri suçlarını utanmadan arlanmadan bazen de arttırarak devam ettirirler.!!! 

ALLAH(C.C.) VERDİĞİ MÜHLETİ DEĞERLENDİRİP TÖVBE ETMELERİ GEREKİRKEN BU FIRSATI KAÇIRANLARLA DESTEKÇİLERİNİN YERLERİNDE ŞİMDİLERDE  YELLER ESİYOR!!! 

  Bu ahmaklar İlahi adaletin tecellisinin elbette ki er veya geç gerçekleşeceği somut bilgisine rağmen  Rabbimizin kendilerine suçlarından dolayı verilecek cezanın tövbe etme fırsatı verilerek belirli bir zaman içinde olması kaydıyla ertelemesine rağmen kendilerine verilen ömür ve zamanı tövbe ederek  ve haklarına girdikleri insanlarla da helalleşerek İznillah analarından doğmuş gibi günahlardan kurtulma fırsatlarını bir türlü değerlendirmediler. 

   Bu Allah(c.c) ve dinin ve dinin emirlerine düşman olanları destekleyenler bu fırsatı değerlendiremedikleri gibi 2002’den bu yana 28 Şubat mağduru Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  kendisi gibi 28 Şubat’ın mağduru olan arkadaşlarının paçasına tutunarak atanarak veya seçilerek geldikleri makamlarda 28 Şubat zihniyetini destekleyenlerle birlikte olup onlara her türlü maddi ve manevi imkanı sunanlarda yaptıklarından pişman olmayarak kendilerini daimi oldukları makamlardan alındılar veya ayrıldılar. 

28 ŞUBAT MAĞDURU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN PAÇASINA YAPIŞARAK GELDİKLERİ MAKAMLARDA 28 ŞUBAT’IN DESTEKÇİLERİNİ DIŞLAMAYIP KOLLAYANLARDA ONLAR KADAR SUÇLU!!! 

   28 Şubatçıların yanında olanlarla 28 Şubat mağduru Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paçasına yapışarak 28 Şubatçıların emrinde bir nefer olarak Müslümanlara akla gelen her türlü zulmü yapanların yanında var güçleriyle olanlarda bunlar kadar suçludur. 

    1997’dan yakın zamana kadar 28 Şubat zihniyetinin yanında ve dindarların ise karşısında olanla/olanların akıbeti ile yine 28 Şubat zihniyetinin bekçisi olan her vesile ile dini olana değil de İslami olana karşı olanlarında 28 Şubat mağduru Erdoğan vesilesiyle geldikleri makamlarda bunları dışlamaları gerekirken destekleyenlerinde şimdilerde yerlerinde yeller esiyor. 

   Çıkmadık canda umut olduğu gerçeğiyle bu din ve millet düşmanlığını yapanlardan sağ olanla/olanların ve  onları dışlamaları gerekirken her türlü maddi ve manevi imkanlarla yıllar yılı destekleyenlerin akıllarını başlarına devşirmeleri halinde  her inananın olduğu gibi bizimde samimi dileğimiz gerçek manada tövbe ederek hakkına/haklarına girdiği /girdikleri kullarla da helalleşerek dünyada şu anki durumundan daha kötüye düşmemesi/düşmemeleri, ahirette ise işlediği ağır suçun cezasını çekmemesi  dileğiyle şimdilerde yerlerinde yeller esenleri ve suçlarını aşağıdaki ara başlığın altında belirteceğim. 

SAHTE ÇÜRÜK RAPORU ŞEBEKESİ VE IRZCILIKTAN SABIKALI 28 ŞUBATÇI YER YARILDI İÇİNE GİRDİ!!! 

 Kamu oyunun çok iyi bildiği bu şahısın en doğrusunu Mevla’m bilir amma icraatlarına bakıldığında dini, imanı, namusu ve şerefi maddiyattı. 

 Bunların bir kısmını kamuoyunu takip eden olarak bildiğim gibi bazılarını ise sebep olduğu olumsuzluklardan mağdur olanlardan biliyorum. 

  Altında son model lüks arabası birkaç yerde daire veya müstakil evi olan/olduğu tevatürle belirtilen atanmış ve seçilmişlerle de haşır neşir olan  kişinin bundan 5 ila 6 yıl önce o zamanın parasıyla maliyeye 1 milyon lira vergi borcu olduğu tevatürle anlatılırdı. 

  Kendisinin 1980 12 Eylül darbesinden sonra meydana çıkan sahte askerlik raporu şebekesi ve bu şebekenin liderliğinden sabıkasını ve yine namus davasından sabıkası olan bu kişi  hem 28 Şubatı yapanların hem de onların ilimiz ve bölgemizdeki destekçilerinin de hem  arkadaşı hem de onların destekçisiydi.  

     Bu din millet ve hukuk düşmanı ve düşmanları gibi çok uzun yıllar 28 Şubatın mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vesilesiyle belli makamlara gelenler ve bu makamlarda daimi olacaklarını sanarak kendilerine değmeyen yılanın bin yaşayabilmesi umuduyla bu kişi veya kişileri  maddi ve manevi olarak  destekleyenlerinde yerinde şimdilerde yeller esiyor.!!! 

CUMHURİYET BAYRAMINDA KURAN OKUNMASINA  ÇILDIRAN İSE HESAP İÇİN HAKKA GİTTİ!!! 

 Adili Mutlak olan Mevla’mızın hiçbir suçu karşılıksız bırakmayacağını yüce Kitabımız Hz. Kuranın Zilzilal suresinde belirtiyor. 

  Bu surede Zerre kadar sevap ve günah işleyenin bunun karşılığını göreceğini belirten Mabudumuz işlenen suçun  karşılığı olan cezayı  vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın.!!! 

  Fakat Rahmeti gazabını kuşatan Rahim ve Rahman olan Yaratıcımızın yarattığı kullarını çok sevmesinden işledikleri suçtan dolayı pişman olmalarını,  samimi şekilde tövbe ederek bir daha aynı suçu işlememelerini, kendisinin eğri dediğine doğru denilmemesini, doğru dediğine ise eğri denilmemesini istemesinin yanında kullarına pişman olmaları için süresi iradesiyle belirlenen mühleti verir. 

  Hayatı boyunca dinimize ve dinimizin değerlerine karşı olan bunu da din düşmanlarının yanında ve bunlardan 28 Şubatçıları destekleyerek gösteren Vali Şeref Ataklı ‘nın görev yaptığında Grant Altuntaş otelde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamasının milli ve dini değerlere karşı olanların içkili kutlamalarına alışan bu törende bunun aksine Kuranı kerim tilavetiyle açılacağının program sunucusu tarafından açıklanınca öyle bir ah çekerek elindeki alkolsüz meşrubat  bardağını kırarcasına kavrayan ve burnundan soluyan ise vefat ettiğinden artık hesabı Yaratıcımızın elinde.!!! 

   Akıl sahiplerinin bu iki olayda dahil  insanlık tarihi boyunca Hakka karşı savaşan Nemrut, Şeddat, Firavun ve Ebu cehil ile Ebu lehep başta olmak üzere diğerlerinin akıbetlerini de görerek daima  dinsizlik yerine Hak dinin, batılın yerine ise her zaman ve her şartta daima Hakkın yüceltilmesini sağlamaları ve fırsat eldeyken samimi şekilde Hakka tövbe edip haklarına girdikleriyle ise helalleşerek ahirete bunlardan arınmış şekilde gitmeleri dileğiyle. 

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.