Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ali Genç


İLİMİZLE AK PARTİNİN ORTAK İSTİKBALİ CUMHURBAŞKANIN AKSARAYLILARIN MESAJINI ALMASINDA!!! 

İLİMİZLE AK PARTİNİN ORTAK İSTİKBALİ CUMHURBAŞKANIN AKSARAYLILARIN MESAJINI ALMASINDA!!! 


İLİMİZLE AK PARTİNİN ORTAK İSTİKBALİ CUMHURBAŞKANIN AKSARAYLILARIN MESAJINI ALMASINDA!!! 

   Elbette ki Allah(c.c.) dan başkası geleceği kimse bilemez.!!! 

   Fakat  akıl sahibi olan herkeste geçmiş ve günümüzdeki gelişmelerin ışığında geleceği yüksek oranda tahmin edebilir.!!! 

   Konumuza bu bilgilerin ışığında bakıldığında muhafazakâr bir yapıya sahip ülkemizin önemli vilayetlerinden olan Aksaray merhum Menderes’ten başlayarak 1950’den bu yana önüne her sandık konulmasında inancının gereğini yaparak dinimize ve milli değerlerimize karşı olmayan ve destekleyen siyasetçileri ve partilerini sürekli olarak destekledi. 

    Bu inancımızla Ak Partinin ilk girdiği seçim olan 2002’nin Kasım’ından bu yana yapılan tüm genel ve mahalli seçimler ile Referandumlar da Aksaraylılar sürekli  artan oranda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve onun şahsında partisine sürekli olarak geneli Türkiye ortalamasının %14 üstünde desteklemesi olmak üzere genel desteğinin yanında ayrıca da 5.,3 ve 2. lik desteğiyle var güçleriyle Ak Partinin yanında olduk/oldular. 

AKSARAY’IN AK PARTİYE VERDİĞİ DESTEKLE ALDIĞI HİZMETLERLE KIYASLANDIĞINDA HELE HELEDE BU HİZMETLER AYNI DESTEĞİ VERMEYENLERİN ALDIĞIYLA KIYASLANDIĞINDA ALDIĞI ÇOK CILIZ KALIYOR!! 

   Cumhurbaşkanı Erdoğan’ında her vesileyle destekleyip  seslendirdiği  siyasetin hizmet sanatı olduğu düsturuyla konuya bakıldığında Aksaray’ın hükümete verdiği destekle kıyaslandığında karşılığını aldığını hiç kimse gönül rahatlığıyla söyleyemez.!!! 

  Aksaray 19 yıl boyunca hükümeti kuran Ak Partiye sağladığı  olağan üstü desteğe rağmen alınan hizmetlerle kıyaslandığında hele hele de bizim verdiğimiz desteği vermeyen çevre illere yapılan hizmetlerle kıyaslandığında alınanlar cılız kalıyor!!! 

AKSARAY’A HİZMET VERİLMEMESİNİN YANINDA BU DESTEK BAKANLIKLADA ÖDÜLLENDİRİLMEDİ!!! 

  Ak Parti Grup başkanı vekilliği ile 2015 yılı seçim hükümetinde  geçici olarak bakan yapılanların bile boş bakan olmalarına sebep olan hizmetsiz dönemde dahil  Aksaray’ın bu samimi desteğine karşılık bir bakanlığa bile layık görülmedik. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLİMİZE HİZMETTE AKSARAY’DA OTURANLARIN DESTEĞİYLE BİRLİKTE İL NÜFUSUMUZUN İKİ MİSLİNİN AŞAN GURBETÇİLERİMİZİN DESTEĞİNİDE GÖZ ÖNÜNE ALMALI!! 

    İl nüfusumuz ve bu nüfusla kıyaslandığında Ak Partiye verilen muazzam desteğin yanında yurt dışındaki bulunan gurbetçilerimizin en az %10’unu oluşturan yer yüzüne dağılan Aksaraylı gurbetçilerimizin de desteğinin göz önüne alınması halinde hükümetin Aksaray’a verdiği hizmetler daha da cılızlaşır.!!! 

   Nüfusları ve dolayısıyla da Ak Partiye destekleri bizden daha az olanların sağlıktan ulaşıma kadar bir çok konuda aldıkları hizmetlerin siyasetin hizmet sanatı olduğu sözüyle kıyaslanacak olur ise Ak Parti  hükümeti bize karşı mahcup olmalı!!! 

20 AĞUSTOS’TA İHALESİ YAPILAN AKSARAY-ULUKIŞLA DEMİR YOLU EN GEÇ 2023’ÜN BAŞINDA YANİ SEÇİMDEN 6 AY ÖNCE HİZMETE AÇILMALI!!! 

   Bugünkü haberimizde çağrıda bulunan hemşerilerimizin sözlerinin de dikkate alınarak  başta 20 Ağustos günü ihalesi yapılan Aksaray-Ulukışla Demir yolu hattımızın mutlaka 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden aylarca önce hizmete girmesinin ve dileyen hemşerilerimizin bu demir yolunu kullanarak direk veya aktarmalı olarak istedikleri yere trenle gitmeleri ve yatırımcıların kullanacakları ham maddeleri üretim yerinden getirmelerinin ve ürettiklerinin satışı yapılacak yere sevk etmelerinin sağlanması. 

AKSARAY İLE BİRLİKTE 7 İLÇENİNDE CAN DAMARI  OLAN E.90 KARAYOLUNUN ANKARA-NİĞDE OTOBANINDAN EN AZ ŞEKİLDE ETKİLENMESİNİ SAĞLAYACAK TEDBİRLER ZAMANINDA ALINMALI!!! 

   Aksaray ve Aksaray merkez ilçesiyle birlikte Şerefli Koçhisar, Kulu, Cihanbeyli ,Haymana Altunhisar ,Ulukışla ile Ereğli ilçelerinin de can damarı olan ve etrafında 75000 kişiye ekmek veren 15000 kişinin çalıştığı E. 90 Karayolunun Ankara-Niğde otobanından en az şekilde etkilenecek tedbirlerin zamanında alınması. 

 12 AYIN DÖRT MEVSİMİNDE KESİNTİSİZ OLARAK İÇ VE DIŞ HAT UÇUŞU YAPABİLECEK HAVALİMANI ZAMAN GEÇİRİLMEDEN BAŞLANGIÇ VE BİTİŞİ BELLİ OLACAK ŞEKİLDE PLANLANMALI!!! 

 Yılın 12 ayı 7/24 esasına göre tüm hava şartlarında  yurt içi ve dışı uçuşlarına açık bir havalimanının zaman geçirilmeden planlanmasının yapılmasını sağlanması şarttır. 

AKSARAY YAPILACAK HER HİZMET PLANLAYANLAR  COĞRAFİ KONUMUMUZU GÖZÖNÜNE ALARAK HİZMETİN BÖLGEMİZE VE ÜLKEMİZEDE YAPILDIĞINI ASLA VE ASLA UNUTMAMALI!!!! 

   Yazının girişinden itibaren belirttiklerimin yanında Aksaray’ın coğrafi konumu nedeniyle ilimize getirilecek hizmetin aslında bölgemiz ile ülkemize de geleceği bilinciyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her yerde ve her şartta özellikle adil paylaşımdan bahsederken dillendirdiği “ Kazan, Kazan” prensibinin gereğinin yapılması. 

   Bununla da öncelikli olarak 20 Ağustosta ihalesi yapılan Demir yolunun 2023 seçimlerinden aylar öncesinden bitirilerek hizmete açılması olmak üzere Aksaray ve bölgemizin istikbalini ilgilendiren hizmetlerin verilmesinin sağlanmasıyla bizimle birlikte  Ak Partinin ve hükümetle birlikte Cumhur İttifakı içindeki ortağı MHP’nin de kazançlı çıkmasının sağlanması dileğiyle Aksaray vilayetinin 101. Yılı kutlu olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.