Bugün, 19 Eylül 2024 Perşembe

Ali Genç


İNANMAYAN FAKAT SAYGI GÖSTERENLERİN AKSİNE İÇİMİZDEKİ DİNSİZ KRİPTOLAR!!!

İNANMAYAN FAKAT SAYGI GÖSTERENLERİN AKSİNE İÇİMİZDEKİ DİNSİZ KRİPTOLAR!!!



  
Voltaire ye ait olduğu belirtilen batıda yazılan bir metinde "Düşüncelerine katılmıyorum, ama senin düşüncelerini savunma hakkını sonuna kadar destekleyeceğim.!!!" der.
 BİZDEKİ İNANÇSIZLAR BATILI BİR DÜŞÜNÜRÜN AKSİNE İSLAM İNANCINA SAYGILARI YOK !!! 
   Batılı bir düşünürün katılmasa da fikre saygı göstermesinin aksine bu memleketin havasını soluyup, ekmeğini yiyip suyunu içen bizdeki inançsızlar bulundukları coğrafyanın ve bu coğrafyada yayanların inanıcına saygıları yok.!!!
Aşağıda  bir bölümünü yayınlayacağım yazının gazetelerdeki ve internet sitelerindeki köşemde yayınlanmasından sonra inançları olmadığından tarihteki onlarca imanla kazanılan diğer şanlı zaferler gibi 30 Ağustos zaferinin de  yüce dinimiz İslam’dan gelen imanın gücüyle  kazanıldığını belirtmem üzerine yaptıkları yorumda benim haklı gerekçeler ve somut bilgilere dayanan yazımdan dolayı kelimenin tam anlamıyla topa tuttular.
Bunlara yani bu inanmayanlara verdiğim somut kanıtlara dayanan örnekleri görmelerine rağmen  zaferimizin imanın eseri   olmasını aynı kap kara taassuplarıyla görmezden gelmeyi inatla sürdürdüler.!!!
İSİMLERİ VE CİSİMLERİ BİZDEN OLAN KRİPTOLAR KARA TAASSUPLARIYLA GERÇEĞİ GÖRMİYORLAR! 
    Başka semavi dinlere ve tabiat dinlerine değil sadece İslam dinine karşı olan isimleri ve cisimleri bizim gibi olmasına rağmen beyinleri ve kalplerini ve batıl dinlere kiraya veren bundan dolayı ibadetsizlikten kararan yürek sahibi münafıkların bu günkü yazımı da kıyaslarken objektif olmalarını..
İSLAM DİNİ ASLA VE ASLA İLME KARŞI OLMADIĞI GİBİ BEŞİKTEN MEZARA KADARDA İLMİ EMREDER!!!
     Ayrıca da Rabbimizin ve Habibinin aşağıya aldığım kelamlarının ışığında ve somut kanıtlarla da kıyaslayarak okumaları için dinimizin İlimle ilgili Ayeti kerimelerini ve Hadisi şeriflerinin ise birkaçını aşağıda arz ediyorum.
ALLAH(C.C.) YÜCE KİTABI HAZRETİ KUR’AN’DA İLMİ EMREDİYOR!
  Ezel ve ebet’ in yegana sahibi Rabbimiz Yüce kitabı Hazreti Kur’an’da””Allah iman edenleri yüceltir; kendilerine ilim verilmiş müminleri ise, [cennette] kat kat derecelerle yükseltir.) [Mücadele Suresi 11.Ayeti kerime]
    “Bilmiyorsanız, zikir ehline [ilim ehline, âlimlere] sorun” buyuruldu. (Enbiya Suresi 7. Ayeti Kerime),
  “De ki, hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu? Bilen elbette kıymetlidir.” [Zümer Suresi 93. Ayeti kerime]
      “Kulları arasında Allahü teâlâdan en çok korkan âlimlerdir.) [Fatır Suresi 28. Ayeti Kerime)”buyuruyor.
HAZRETİ MUHAMMED(S.A.V.)DE İLMİ EMREDİYOR!!!
  Rabbimiz gibi onun Nebisi Peygamber efendimiz Hazreti Muhammed(S.A.V.)’de ilimle ilgili söylediği sayısız Hadisi şeriflerinden benim aklımda olan üç mübarek hadisi şerifinde ”Düşmanlarınızın silahıyla/silahlarıyla silahlanın., İlim Müslümanın kaybolmuş malıdır. Çin’ dede olsa alınmalıdır.”
     Önce Tedbirinizi alın sonrada Taktiri Allah(C.C.)bırakın ve her müşkülatınızda önce işinin ehli ilim sahibine müracaat edin. ”buyuruyor.
   Bu vatanın ve milletin ekmeğini yiyip suyunu içip, havasını teneffüs edenlerin okuyarak nedamet getirmeleri, Müslümanların ise imanlarının kavil eşmesi yani kuvvetlenmesi için yukarıdaki Ayeti Kerimeler ve Hadisi şeriflerin ışığıyla imanlarını tazelemeleri dileğiyle İznillah bu konuya  Cuma günü kaldığı yerden devam edeceğim.
   Hakkın rızası için takip edilmesi dileğiyle.
    Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
    Devamı Cuma’ya.