Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Erdogan Kaya


Kaşlı’dan terör destekçilerine tepki

Kaşlı’dan terör destekçilerine tepki



Geçen hafta Perşembe günü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü parti genel merkez toplantıları nedeni ile kutlayamadıklarını belirten MHP Milletvekili Sayın Ramazan Kaşlı, “geçte olsa gazetecilerle parti binamızda yemekli toplantı ile bir araya gelmek istedik” dedi. toplantı samimi bir ortamda parti teşkilatından diğer başkanlarında bulunduğu esnada yemek sonrası yapılan basın toplantısı ve karşılıklı sorularla son buldu. Milletvekili Kaşlı’nın yaptığı basın toplantısında terör ve destekçilerine sert bir şekilde tepki göstermiştir.
“Şu an içinde bulunduğumuz yer sadece bir toplantı salonu ve odalardan oluşan bir bina değildir. MHP'nin teşkilatları bütün hemşehrilerimizin güvencesi, Genel Merkezi Türk Milletinin son kalesidir. Dünya yıkılsa Şehit ve Gazi yuvası bu kale sarsılmayacaktır, çünkü davamız Hak ve Hakikat davasıdır, bu hareket dualıdır. Biz "Önce ülkem, sonra partim, sonra ben" diyen Aksaray ve Türkiye sevdalısı cesur yürekleriz. MHP üzerine hesap yapılamaz, hesap yapanların, tuzak kuranların, kurnazların, kuklacıların, sahte kurtarıcıların hevesleri bundan sonrada kursaklarında kalacaktır.
Biz Milliyetçi - Ülkücü Hareket olarak iktidarın açılım sürecine nasıl karşı çıkıp, şimdiki terörle mücadelesini sonuna kadar destekliyorsak, bugünde CHP ve yandaşlarının HDP ittifakı ve işbirliğine karşı mücadele veriyoruz.
15 Temmuza tiyatro veya kontrollü darbe diyen CHP, darbenin kontrolünün kimde olduğunu kamuoyuna açıklamak zorundadır. Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili düzeyinde darbecileri ve terör uzantılarını cezaevlerinde ziyaret eden CHP üst yönetimi nerede duruyor? Atatürk'ün kurucusu olduğu partinin Genel Başkanı piknik yapan teröristlere saldırmanız insan haklarına aykırı diyor. PYD Türkiye’ye mi saldıracak, onlar vatanını koruyor diyor. PKK, PYD'nin korudukları toprakları neresi, Türkiye, Suriye, Irak ve İran topraklarının içerisinde başka bir terör devleti kuruldu da bizim haberimiz mi yok? Atatürk’ün, İnönü’nün, Ecevit'in ve Baykal'ın partisi bumu? Ak Parti içerisinde 120 ile 180 arası Milletvekilinde Bylock var diyen CHP Genel Başkanı bu isimleri açıklamak ve Cumhuriyet savcılarına bildirmek zorundadır. Bu konuda açıklama yapamıyorlar ise CHP'nin üst yönetimi başkasının kontrolünde demektir.
TBMM yeni yasama yılında çalışmalarımız devam ederken, ülke ve Aksaray gündemi ile ilgili gerekli açıklamalarımızı ve müdahalelerimizi yerinde ve zamanında yapmaktayız. Bu yılın ilk basın toplantısını 12 Milletvekilimizle birlikte kamyoncu ve nakliyeci esnafımızın yaşadığı sorunları geçtiğimiz hafta içerisinde TBMM'de dile getirdik. Esnafımızın, işçimizin ve memurumuzun sorun ve sıkıntılarıyla birlikte özellikle sağlık alanında hemşerilerimizin sıkıntılarının sıkı takipçisiyiz. Aksaray'ımıza kazandırılması için seçim döneminde gündeme getirdiğimiz Acemi askeri birliği ve Hasan dağına komando birliği, 15 bin kişilik ilimize yakışır futbol stadyumu, Çevre yolu ve demir yolu projelerinin bir an önce gerçekleşmesi için TBMM'de dile getirip ilgili Bakanlıklarla görüşerek, istişarelerimiz devam etmektedir.
TBMM çalışmalarımızdan fırsat bulduğumuz bütün zamanları Aksaray'ımız da hemşehrilerimizle bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada partili ayrımı yapmaksızın düğünde, cenazede, açılışta, iyi ve kötü günlerine ortak olarak iç içe olacağımızı belirtiyor, 2020 yılının Ülkemize, Milletimize, Aksaray’ımıza ve bütün hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyoruz” dedi.
Sayın kaşlı toplantı öncesi ve bana zaman zaman takıldığı bir konu var. Milletvekili seçiminde Ak Parti 4-0 yazıma takılmış. Ama kendisinin de Ak Parti listesinden ittifak içinde olduğunu unutmuş. Benim aslında burada belirttiğim Ak Parti ile MHP ittifak olduğu için 4-0 yapar demek istediğimi hatırlatmak isterim. Bu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Her parti ayrı ayrı listeden seçime girmiş olsa idi bunu anlardım.