Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Ali Genç


KIÇDAROĞLU’NUN MİLLETLE HELALLEŞMEDE SAMİMİYETİN KANITI ÖZER’İN İHRACINDA!!!

KIÇDAROĞLU’NUN MİLLETLE HELALLEŞMEDE SAMİMİYETİN KANITI ÖZER’İN İHRACINDA!!!


 

    Akıl sahibi herkes gibi devamlı olarak belirttiğim gibi her idarede iktidar vardır.
 Demokrasilerde ise iktidarı denetleyen, daha çok hizmet etmesini, daha yüksek demokrasi standardının getirilmesi için tazyik eden ve dahası iktidarın alternatifi olan muhalefet olmazsa olmazdır!!!
HER YÖNÜYLE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE GÜÇLÜ İKTİDAR KADAR GÜÇLÜ MUHALEFETLE MÜMKÜNDÜR!!!
   Ülkemizin insanlarının daha yüksek bir hayat standardı ile daha yüksek demokrasi standardı için  güçlü muhalefet şarttır.!!!
KILIÇDAROĞLU’NUN HELALLEŞMESİNİ İKTİDAR ELEŞTİRİRKEN KAMUOYU TARAFINDAN SATIN ALIND!
   Türkiye’de ittifakların legal hale getirilmesinden sonra oluşan iktidardaki Cumhur ittifakının alternatifi Milet ittifakının doğal lideri olan CHP’nin ve ittifakının  gelecek seçimleri kazanabilmeleri için yapılan bir çok çalışma kamuoyu tarafından belirli oranda satın alınmasına rağmen milletle helalleşme ise Cumhur ittifakının eleştirisinin aksine kamu oyun tarafından yüksek oranda satın alındı.!!!
MİLLETİN  BEKLENTİSİ HELALLEŞME VAADİNİN İÇİNİN DOLDURULMASIYDI!!!
  Kamuoyunun helalleşmeden beklentisi bunun lafta kalmaması ve Tevhidi tedrisat kanunu ile başlayıp DP’nin iktidarına kadar devam eden Kuran eğitiminin önce  isteğe bağlanması, ardından ise 1933 ve 1939 da ise tüm müfredattan çıkartılmasıyla fiilen yasaklanmasından, Ezanın Türkçe okutulma mecburiyetinin yanlış olduğu konusunda CHP’nin kamuoyundan özür dilemesi ve bundan sonra bu ve benzeri çağ dışı anti demokratik ve vatandaşı inciten şeylerin kesinlikle olmayacağının deklare edilmesi.
  Bu konuda tarihçiler tarafından yapılan araştırmada sayısız resmi belgenin yanında1927 Senesi bütçe kanunun 14. Maddesiyle de kanunlaştırılan çalışmayla Aksaray Kurşunlu Camii örneğinde olduğu gibi ülkemiz genelindeki binlerce Caminin satılmasının yanlış olduğunun beyanıyla, bundan sonra bu ve benzeri milletin inancını inciten/incitecek icra atlardan dolayı özür dilenmesiyle   bundan sonra asla ve asla bu ve benzerleri uygulamaların olmayacağının belirtilmesini.!
   On yıllarca milli eğitim müfredatıyla öğretilen pusulası bozuk bandırma vapuru ve benzerleri gibi bilgilerin yanlış oluklarının sayısız araştırmayla kanıtlanmasından dolayı yapılan yanlışından dolayı özür dilenip her zaman ve her şartta eğitimde gerçeklerin anlatılacağının belirtilmesi.
  1945 yılında  yaşanan köprüden ismini alan savaş hukukuna aykırı bir şekilde Sovyetler Birliği'ne iade edilen 193 Azeri subayının iadesinin ve iadenin ardından sınırın geçilmesinden hemen sonra Sovyet askerleri tarafından kendi askerlerimizin gözünün önünde makinalı tüfeklerle  katledilmelerinden dolayı özür dilenmesi ve bundan sonra milletimizin  milli duygularını incitecek bu ve benzeri şeylere izin verilmeyeceğinin deklare edilmesi beklendi.!!!
CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ ÖZEL’İN “KURAN EĞİTİMİNİ ORTA ÇAĞ(!) ZİHNİYETİ” HELLEŞMEYİ BİTİRDİ!!!
  Kılıçdaroğlu’nun kamuoyu tarafından yüksek oranda satın alınmaya başlanan milletle helalleşmesinin atılacak somut adımlarla ete kemiğe büründürülmesi halinde seçmen nezdindeki kendi partisinin ve lideri olduğu ittifakı güçlendirilmesi de atılacak adımlar oranında artan desteği sandığa da yansıyacaktı.!!!
  Yansıyacaktı yansımasında!
  Partisinin Grup başkan vekili Özgür Özel’in TBMM’sindeki Yüce dinimizin Yüce kitabı Kuranı kerimin tam öğrenme çağındaki evlatlarımıza öğretilmesine karşı çıkması, üstüne üstlükte bu eğitimin verilmesinin çağdışı(!) olduğu skandal sözleri CHP’nin son iki yılda Aksaray ile birlikte ülke genelindeki çalışmalarıyla birlikte  milletle helalleşmeyi de tuzla buz etti.!!!
SOKAKLA SOSYAL MEDYA TEPKİLERİNİ BİTİRME VE HELALLEŞMENİN SAMİMİYETİ ÖZERİN İHRACINDA!
  Kılıçdaroğlu’nun Özgür Özel’in milletimizin kutsal kitabının okutulmasını akla ziyan olarak çağ dışılıkla alenen aşağılamışı karşısında siyasetçiler ile milletin kahır ekseriyetinden gelen partisinin fabrika ayarlarına döndüğü yönündeki fikirlerinin doğru olmadığını ispatlaması.
 Bunun için kendisi tarafından yapılacak açıklamayla Özgür Özel’in sözlerinin partinin görüşü olmadığını belirtmesinin yanında helalleşmenin samimiyetinin ete kemiğe büründürülmesi için sokaktan ve sosyal medyadan gelen tepkiyi mutlaka gidermesi gerekir.
  Bunu ise Özgür Özel’in Partisinden ihraç edilmesinden başka hiçbir şey sağlayamaz.
   Ülkemizin iktidar ve muhalefet siyasetçilerinin asla ve asla milletin dini ve milli değerlerine yabancı olmamaları her zaman ve her şartta milletin hassasiyetlerine azami saygıda kusur etmemeleri dileğiyle. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.