Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Ali Genç


PAPAZIN “SEVGİLİ” MASKELİ ZİNA GÜNÜNÜ KUTLAMAK” MÜSLÜMANA KEL ALAKA!!!”

PAPAZIN “SEVGİLİ” MASKELİ ZİNA GÜNÜNÜ KUTLAMAK” MÜSLÜMANA KEL ALAKA!!!”


 2023’ü 2024 yılına bağlayan gecede Allah(c.c.) din olarak kabul etmediği Hristiyanların dini bayramı olan Noel’in finali yılbaşı kutlamalarında olduğu gibi bu zina gününe katılımda eski yıllara göre epeyce azaldı.!!!
Azalmış olsa da caddelerde, sokaklarda, çarşıda pazarda akla izana sığmayan hiçbir İslam ülkesinde olmaması gereken hiçbir Müslümana yakışmayan bir telaş, bir telaş!
İSLAMIN MEŞRU NİKAHINI PASİFİZE EDEN ,ZİNAYA ATEŞE DÜŞEN KELEBEKLER GİBİ KOŞANLARA ALLAH AKIL VERSİN!!!
    Kimi çiçek, kimi elbise, kimi yüksük, kimisi ise çerçeve derken bu telaş içinde olanlar kendi keselerine göre İslam’ın ve Müslümanların düşmanlarının “Sevgi/Sevgili” maskesiyle kutladıkları ,kapitalist ekonomi tarafından da köpürtülen  insanlık neslinin ve aile müessesinin düşmanı olan zinayı teşvik meşru nikahı dışlayan güne gönüllü olarak ateşe  düşerek ölen kelebekler gibi koşuluyor.!!!
  Bun yapanlar daimi olan sevgiyi 364 gün dışlayıp bir güne indiren sevgiyi ve aile kurumunu pasif ize eden etkinlikle yolları güllerle donatılan cehenneme koşmayı güya sevdiğiyle mutlu ise bu mutluluğunu arttırmak ,araları açık ise barışmak, sevdiğini söylemek istiyorsa bunu söyleyebilmek için hediye almakla uğraşıyorlar.!!!
MAĞAZA, MAĞAZA GEZENLER GAZZE’DE MÜSLÜMAN SOYKIRIMINI GERÇEKLEŞTİRENLERİ DESTEKLEYEN İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNDEDE ZALİMİN YANINDA DURANLARIN İNANÇLARINA  BİLİNÇSİZCE HİZMET EDİYORLAR!!!
       Var güçleriyle mağaza ,mağaza dolaşıp hediye almaya çalışanlardan  neden bu kadar onursuzluk yaptıklarını bilen anlayan var mı?!!!
    Dinimizin yüce kitabı Kur’an’ı Kerimin Polis gözetiminde yakılmasını sağlamalarının yanında 7 Ekim’den itibaren Gazze li çoluk ,çocuk, kadın erkek demeden on binlercesini öldürerek, yüz binlercesini ise sakat ve evsiz barksız bırakarak soykırım uygulayan Siyonist İsrail’i destekleyen.
 Bu soykırımcı zalime karşı Lahey adalet divanında açılan davada aynı şekilde katilin yanında olan ve ülkelerinde Dinimizle değerleriyle insanlarımızı sırf Müslüman oldukları için aşağılayıp dışlayanların gününü Müslümanlar bu kadar mı onursuz ki bunu yapan Hristiyanların zina gününü gönülle şekilde kutluyorlar?!!!
   Birde ütüne üstlük sanki dini bir günümüzde sevap kazanabilmek için dinimizin emri olan” Hediyeleşiniz” emrinin gereğini yapıyorlar gibi kendilerini böylesine gereksiz bir çabanın çarkının içine hem dünyalarını hem de ahiretlerinin bu çarkta ezilmesi için can  havli ile dişlerini tırnaklarına takarcasına çabalıyorlar?
BU İSLAM DÜŞMANILARININ GÜNLERİNİ KUTLAYANLAR” KİŞİ KİMİ SEVİYORSA AHİRETTE ONUNLA BERABER OLACAK” HADİSİNİN MUTLAK MUHATAPLARIDIR!!! 
   “ Ey aklı izanı ve vicdanı olan Müslüman şöyle etrafına bir bak!!! 
   Dünyadaki Hristiyan ülkelerinden birisinde bile Müslümanın dini bayramları olan Ramazan ve Kurban bayramlarını ,Hicri yılbaşını ve kandillerini kutlayan var mı?!!!
  Yok ise Peygamber efendimizin” Bu dünyada kimi seversen ahirette onunla berabersin” Hadisi şerifine rağmen nasıl oluyor da  Müslüman birisisi bu gayri Müslimlerin zina günü olan “14 Şubat sevgililer günü’ nü kutluyor?!!! 
      Tüm bu telaşa ve ceplerin boşaltılması, hatta bırakın ceplerin içindekinin boşaltılmasını birde üstüne üstlük girilen borçla yapılan artı masrafların aklı izanı insani ve ahlaki bir açıklaması olabilir mi?
ALLAH(C.C.)’IN DİN OLARAK KABUL ETMEDİĞİ HRISTİYANLARIN GÜNÜNÜ KUTLAYANLAR HAKKIN HUZURUNA VARDIKLARINDA BUNUN HESABINI NASIL VERECEK?!!!
    Allah(C.C.) tarafından Yüce kitabı Hz. Kur’an’da ”Şüphesiz Allah katında din İslam'dır. Kitap verilmiş olanlar, kendilerine ilim geldikten sonra sırf, aralarındaki ihtiras ve aşırılık yüzünden ayrılığa düştüler.      Kim Allah'ın ayetlerini inkar ederse, bilsin ki Allah hesabı çok çabuk görendir.”(Ali İmran Suresi 19. Ayeti kerime)’de Mevla’mızın din olarak tanımadığı bir batıl dinin batıl adetini yerine getirmek hangi akla hizmettir?!!!
DİNİMİZE GÖRE YASAK OLAN MALLARI SATMAKTA HARAM OLDUĞUNDAN BU GÜN İÇİN SATIŞ YAPILMASIDA HEDİYE ALINMASIDA BU MALLARLA, GÜNÜN REKLAMINI YAPIP PARASINI ALMAKTA YASAK OLAN İÇKİ SATIŞI GİBİ HARAMDIR!
  (*)Dinimize göre haram olan içki imalatında kullanılacak bitkilerin ekimini yapmak, bunları toplamak, bu işte çalışmak, toplananların naklini yapmak ,bu nakilde çalışmak, bunları içki haline getiren imalatçı veya fabrikada çalışmak imal edilenlerin dağıtımında çalışmak, bunların içildiği yerde çalışmak ,hatta bu içkiyi içenlerin yanında oturmak gibi dinimize göre yasak olan 14 Şubat Papazın zina günü için kullanılanların imalatı ve satışı da içki  satışı gibi haramdır.!!!
Aklı izanı ve vicdanı olanın bu anti dini ve anti ahlaki ve  anti insani günden uzak durması dileğiyle.
  Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
  (*) Dinimize göre haram olanın ticaretinin de haram olduğu Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu’nun  12.07.2017 tarihli kararında da belirtilmiştir.