Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


Şimdi Konuşma Zamanı!

Halka Tepeden Bakanlar Şimdi Nasıl Olacak?


 Normal şartlarda Haziran'da yapılacak olan Seçim Kimine göre Nisan, Kimine göre Mart ayında yapılacak şuanda ülke gündemi olan seçime aylar hatta günler kaldı.

Artık seçim tarihi kararını ülkemizin yönetiminde olanlar belirleyecek. Hadi hayırlısı diyelim artık!

Adaylar her yerde olduğu gibi Aksaray'da ortaya çıkmaya başladı. Bu Seçim çok farklı olacak benden söylemesi Çünkü halkın içinde gezen biz gazeteciler nasıl bir sonuç çıkacağını şimdiden az çok tahmin edebiliyoruz.

Bir zamanlar halka tepeden bakan, halkın derdine çare olmayan, vatandaşın telefonuna bakmayıp, geri dönmeyenleri de gördük. Demek ki neymiş demir kapının da tahta kapıya muhakkak işi düşüyormuş. Vatandaş kimin ne olduğunu çok iyi biliyor.

Yapılan hizmetleri de biliyor, söz verilerek yıllardır yapılmayan Sözleri de çok iyi biliyor.

Vatandaş artık kendi derdini ve şehrin derdini çözecek adaylar istiyor. Kendi içinden birini istiyor kısacası Aksaray sevdalısı makam ve mevki için gelecekleri istemiyor. Aksaray bu sefer A Partisi, B Partisine değil Aksaray'ı vatandaşı bağrına basacak aday istiyor

Sandıkta kararımız net olacak, çanta aday geldiği vakit, çantası ile birlikte geri yollarız diyorlar.

Tabi Aksaray’da olup ta vatandaşlara selam vermeyen tepeden bakanları da unutmuş değil bu seçim halkın seçimi, bu seçim ülke seçimi!

Bir dahaki yazımda görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın. Sizi rabbime emanet ediyorum.