Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

mehmet mücahit mercan


SİZİN AHDE VEFANIZ BU KADAR MI?

BUGÜN ONA, YARIN HEPİMİZİN BAŞINA GELECEK!


Geçen Cumartesi Günü Aksaray Akparti Önceki dönem Merkez ilçe yönetim kurulu üyesi ve iş insanı Emrah Gül geçirdiği kalp krizi sebebiyle 46 yaşında vefat etti.Pazar günü Öğle namazına Müteakip Cenaze Namazı Kılındı.
Cenaze Namazına şöyle bir göz gezdirdim kim var, Kim yok diye Ama malesef Seçim ve Siyaset zamanı boy boy resim paylaşan siyasilerden Malesef bazıları hariç Kimseyi göremedim.
Gördüğüm bir kaç kişiyide Sizlerle paylaşıyım İyi parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Belediye Başkan yardımcısı Tayfun Çelik, Büyük Bölcek Muhtarı Sinan Yavaş, Eski Topakkaya Belediye başkanı, Aksaray Önder İl başkanı Yılmaz Akbulut ve Ak partide sadece iki kişi Bağlıkaya belde Başkanı Ali Öztürk ve Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Kaya Vardı.
Şimdi soruyorum? Yıllardır bu partiye, davaya hizmet etmiş ve Bu Parti'nin gelişmesi ve kadrolaşmasında çabalamış
yani  şuanda Oturduğunuz Koltuklar için Çabalayan Rahmetli Emrah Gül'ün Cenazesine katılmak Çok mu zordu?
Tamam O gün Belki bir program olabilir veya başka birşeyde olabilir Ahde vefanın ve Helalleşmenin Son görevi olan 5 dakika bile sürmeyen Cenaze namazına katılamazmıydınız?
Emrah Gül Değilde Aksaray'da zengin ve gözde olan biri olsaydı onada yaparmıydınız?
Seçim zamanı bırakın yıllardır bu partiye hizmet etmiş Rahmetli Emrah gülü, halkın içinde gibi gözükmek için katıldığınız Cenaze Namazlarını ve gittiğiniz yerleride biliyoruz.
Ama malesef Siz ogün rahmetli Emrah Gül Ahde vefanızı göstermediniz.
Herşeyin bir sonu olduğu gibi Sizlerinde bu Görevlerinizin bitti bir gün Elbet olacak O zamanda yanınızda çok emrahları Ararsınız. Emrah Gül gitti 
Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz,Mekanı cennet olsun.
sevenlerinin ve ailesinin başı Sağolsun sabırlar diliyorum.
Bir dahaki yazımda görüşmek dileğiyle Rabbime Emanet olun.